GÜNDEM - 12 Temmuz 2025 Cumartesi 11:30

Başkan Subaşı, CHP’li belediye başkanlarıyla Ankara’da bir araya geldi

A
A
A
Başkan Subaşı, CHP’li belediye başkanlarıyla Ankara’da bir araya geldi

CHP Genel Merkezi’nde Belediye Başkanları Toplantısı gerçekleştirilirken, toplantıya Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı da katıldı.


Türkiye’nin dört bir yanından gelen CHP’li belediye başkanlarının katıldığı toplantıda, yerel yönetimlerin karşılaştığı zorluklar, dayanışma içinde aşılabilecek sorunlar ve önümüzdeki süreçte izlenecek yol haritası ele alındı.


Toplantının ardından açıklamada bulunan Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, "Tüm baskılara ve engellemelere karşı dayanışma içinde mücadele etmeye, adaletli, eşit ve umut dolu bir gelecek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.


CHP’li Belediye Başkanlarının halka hizmet noktasında ortak kararlılık sergilediğini vurgulayan Başkan Subaşı, Bilecik’te de bu anlayışla çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.


Toplantı, CHP’li başkanların toplumsal sorunlara karşı ortak tavır geliştirmesi ve çözüm önerilerini paylaşmaları açısından önemli bir platform olarak değerlendirildi.



Başkan Subaşı, CHP’li belediye başkanlarıyla Ankara’da bir araya geldi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara 17 ilde "Alkollü İçki Kaçakçılığı ve Sahteciliğine" operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 17 ilde Jandarmamızın "Alkollü İçki Kaçakçılığı ve Sahteciliğine" yönelik son 2 haftadır düzenlediği operasyonlarımızda; 27 bin 886 litre sahte/kaçak alkollü içki,67 bin 994 litre etil alkol ele geçirdik. 6 adet yasa dışı alkollü içki imalathanesini deşifre ettik. 66 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı" dedi. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 17 ilde Jandarmanın "Alkollü İçki Kaçakçılığı ve Sahteciliğine" yönelik son 2 haftadır düzenlediği operasyonlarımızda; 27 bin 886 litre sahte/kaçak alkollü içki, 67 bin 994 litre etil alkol ele geçirdiklerini belirterek 6 adet yasa dışı alkollü içki imalathanesinin deşifre edinildiğini, 66 şüpheli hakkında adli işlem yapıldığını kaydetti. "Bu ürünleri ele geçirerek, sahte ve kaçak alkol üretimiyle vatandaşlarımızın canına ve sağlığına zarar verilmesini engelledik" diyen Bakan Yerlikaya operasyonlarla ilgili şu ayrıntıları paylaştı: "Cumhuriyet Başsavcılıklarımız ile Jandarma KOM Daire Başkanlığımız koordinesinde; İl Jandarma Komutanlıklarımızca yapılan çalışmalar sonucu; Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Çanakkale, Denizli, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Karaman, Kırklareli, Manisa, Ordu, Rize ve Tekirdağ’da operasyonlar düzenledik. Sahte alkol üretimine yönelik operasyonlarımızı 81 ilimizde aralıksız sürdürüyoruz. Lütfen şüpheli durumları 112 Acil Çağrı Merkezimize bildirin. Biz gereğini yapalım. Emeği geçenleri tebrik ediyorum."