ASAYİŞ - 14 Ocak 2024 Pazar 23:22

Otoyolda direksiyon başında kalp krizi geçirdi

A
A
A
Otoyolda direksiyon başında kalp krizi geçirdi

Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli mevkiinde Ankara istikametinde seyreden 64 yaşındaki tır şoförü direksiyon başında kalp krizi geçirdi.


Olay, Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametinde 27 U 1670 plakalı tırıyla seyreden Abdurrahman Biter (64) direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Kalp krizi geçiren şoförün yönetimindeki tır, bariyerlere çarparak otoyolun sol şeridinde durdu. Durum diğer sürücüler tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis, jandarma ve karayolları ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından sürücünün kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Olay yerinde Abdurrahman Biter’e kalp masajı yapıldı. Bu esnada otoyolda duran tır, emniyet şeridine park edildi. Abdurrahman Biter kalp masajı yapılarak Düzce’de hastaneye sevk edildi. Hastanede Abdurrahman Biter’e müdahalenin devam ettiği öğrenildi.



Otoyolda direksiyon başında kalp krizi geçirdi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Zeki Yavru’dan taraftara: "Hakkınızı helal edin" SAMSUN (İHA) – Samsunspor’da sezon sonu itibarıyla sözleşmesi sona eren Zeki Yavru, Samsunspor Taraftar Gruplarına veda ederek helallik istedi. Samsunspor Taraftar Gruplarını ziyaret eden Zeki Yavru, taraftar gruplarının başkan ve liderleriyle vedalaştı. Samsunspor Taraftar ve Taraftar Grupları Sorumlusu Tonguç Ali Anıl’ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada duygusal anlar yaşandı. Samsunspor’un ve Samsunspor taraftarının kendisi için önemli bir yeri olduğunu söyleyen Zeki Yavru, kendisine gösterilen ilgi ve destek karşısında duyduğu mutluluğu dile getirdi. Zeki Yavru, "Benim hakkım helal olsun. Sizler de bana hakkınızı helal edin" dedi. Samsunspor Taraftar Grupları’nın ziyaretin ardından yayımladığı veda mesajında ise şu ifadeler yer aldı: "Samsunspor’un en fırtınalı, en zorlu günlerinde bile şanlı armayı bir an olsun yalnız bırakmayan, o amansız mücadelelerden asla başını eğmeden çıkan koca yürekli kaptanımız Zeki Yavru. Bugün seninle vedalaşmanın burukluğunu yaşıyoruz. 4 yıl boyunca sırtında taşıdığın o kutsal formayı ve göğsündeki şanlı armayı, bu şehrin öz evladı gibi, her damla terini helal ederek ıslattın. Samsunspor’un bugün durduğu o gururlu noktada, senin sarsılmaz karakterinin, akıttığın terin ve bitmek bilmeyen savaşçı ruhunun katkısı çok büyük. Sen bizim için sadece sahada mücadele eden bir futbolcu değildin! Tribünlerin sesi, sahada atan kalbiydin. İşte bu yüzden adını, şanlı tarihimizin unutulmazlar sayfasına altın harflerle kazıdın. Sen artık bu şehrin kalbinde özel ve kıymetli bir yere sahipsin. Biz senden razı olduk Zeki Yavru. Bizim sana hakkımız sonuna kadar helaldir. Sen de Samsunspor camiasına hakkını helal et. Bundan sonraki hayatında ve kariyerinde her şeyin gönlünce olmasını diliyor, verdiğin tüm emekler, yaşattığın tüm gururlar için sonsuz teşekkür ediyoruz. Yolun açık, başarıların daim olsun Büyük Kaptan." Aslen Trabzonlu olan 35 yaşındaki Zeki Yavru, 4 sezon formasını giydiği Samsunspor’da kaptanlığın yanı sıra 136 maçta forma giyip, 6 gol 16 asistlik katkı sağladı.