MAGAZİN - 05 Şubat 2023 Pazar 15:11

Simge Bursalıları coşturdu

A
A
A
Simge Bursalıları coşturdu

Pop müziğinin sevilen ismi Simge Sağın, Bursalılara eğlence dolu bir gece yaşattı.

Pop müziğinin sevilen ismi Simge Sağın, Bursalılara eğlence dolu bir gece yaşattı. Sempatikliği ile dikkat çeken güzel şarkıcı, performansıyla büyük beğeni topladı.


Simge Sağın, Bursa’da sevenleriyle buluştu. Geceye ’Ben Bazen’ isimli şarkısıyla başlayan güzel şarkıcı, liste başı çalışmalarından ’Öpücem’ ve ’Miş Miş’ ile enerjiyi daha ilk anlardan arttırdı. İki bölümden oluşan konserinde iddialı elbisesi ile sevenlerinin karşısına çıkan Simge, ’Aşkın Olayım’ adlı şarkısının performansıyla da gönüllere dokundu. Bursalılara hem keyifli hem de hüzünlü anlar yaşatan Simge, sahnesiyle beğeni topladı.



Unutulmaz anlar yaşattı


Sahnedeki sempatik tavırları ile dikkat çeken Simge, şarkı aralarında sık sık dinleyiciler ile sohbet ederek, geceyi renklendirdi. Özellikle konserin ikinci bölümünde dinleyicilerin yanına giderek şarkılarını söyleyen Simge’ye Bursalılar da yoğun ilgi gösterdi. Şarkılarıyla hep birlikte keyiflenen ve hep bir ağızdan eşlik eden sevenleri, unutulmaz bir gece yaşadı.


Gecenin sonuna doğru enerjiyi giderek arttıran Simge, ‘Beni Benden’, ‘Telefon’ gibi unutulmaz şarkıları da seslendirirken, son bölümde ise doyasıya dans ettirdi. ‘Onu Alma Beni Al’ adlı yüksek ritimli ve eğlenceli şarkıda vokalistleriyle birlikte sahnede halay çeken Simge, küçüklüğünden beri çok severek dinlediği ‘Rakkas’ ile gecenin finalini gerçekleştirdi. Bursalılara yoğun ilgiden dolayı teşekkür eden Simge, burada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara AK Parti Bursa Milletvekili Varank ve MİT Başkanı Kalın, sahurda vatandaşlarla bir araya geldi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın ve AK Parti Bursa Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank Ankara’nın Çankaya ilçesinde sahurda vatandaşlarla bir araya geldi. MİT Başkanı Kalın ve AK Parti Bursa Milletvekili Varank Ankara’nın Çankaya ilçesinde sahurda vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Varank, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan bir Ramazan-ı Şerif ayının daha sonlarına yaklaşıyoruz. Rabbim tuttuğunuz oruçları yaptığınız ibadetleri kabul eylesin. İnşallah en güzel şekilde Ramazan bayramına kavuşmayı tabii ki Kadir Gecesi’ni idrak edeceğiz. En güzel şekilde Kadir Gecesi’ni idrak etmeyi de bizlere nasip eylesin. Her sene Ramazan-ı Şerif ayında bir güzellik olarak vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz. Ben bir Bursa’da bir de Ankara’da bunu yapmaya çalışıyorum. Hemşerilerimizi sahura davet ediyoruz. Sağ olsun hemşerilerimiz de bizleri yalnız bırakmıyorlar. Bu güzel ortamı oluşturmak için, bizlerle beraber olmak için bizimle buluşuyorlar. Ben gelen her bir kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Ramazan-ı Şerif demek, birlik demek, beraberlik demek. Aslında aynı değerler etrafında buluşabilmek demek. İşte sahur sofraları da sahur birliktelikleri de aslında bu toplumun en güzel değerlerinden bir tanesi. İşte bu güzellikle de biz sizlerle beraber buluşmuş olduk. Rabbim inşallah bu güzellikleri yaşamaya devam etmeyi bizlere nasip eylesin" dedi. Coğrafyanın içinde bulunduğu zor şartlara değinen Varank, şunları kaydetti: "Tabii zor bir coğrafyada yaşıyoruz değerli kardeşlerim. Etrafımız adeta bir ateş çemberi ve bu ateş çemberi içerisinde Türkiye’yi salimen rotasında tutabilmek büyük mücadeleler büyük fedakarlıklar gerektiriyor. Hamdolsun Sayın Cumhurbaşkanımız da aslında Türkiye Cumhuriyeti’ni o rotada tutabilmek, tam bağımsız büyük Türkiye’yi inşa edebilmek için büyük bir mücadele içerisinde inşallah bizler de bir olursak, beraber olursak, hep birlikte birbirimize tutunursak işte Sayın Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği vermiş oluruz. Biz öyle inanıyoruz ve biz bir olduğumuzda da Türkiye’nin üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey olmaz. Biz yeter ki beraber olabileceğimiz fırsatları çoğaltalım. İşte kendi değerlerimize sahip çıkalım. Bu Ramazan-ı Şerif’i çok farklı bir şekilde yaşıyoruz. Hepiniz etrafınızda görüyorsunuzdur. 7’den 77’ye adeta herkes bu Ramazan-ı Şerif’in havasını yaşamaya devam ediyor. İnşallah önümüzdeki Ramazanlar da böyle olsun diyoruz. Rabbim birlik beraberliğimizi daim etsin diyor. Geldiğiniz için tekrar teşekkür ediyor sizlere." Varank’ın konuşmasının ardından, MİT Başkanı Kalın ve vatandaşlar hep beraber sahur yaptı.