YEREL HABERLER - 05 Nisan 2012 Perşembe 15:01

BELDESİNİ CEPTEN TAKİP EDİYOR

A
A
A
BELDESİNİ CEPTEN TAKİP EDİYOR

Bursa`nın İznik ilçesine bağlı Elbeyli beldesinin AK Partili Belediyesi Başkanı Şakir Yıldız, kasabayı "iphone"dan takip ediyor.
Yıldız, beldeye taktırdığı 9 adet MOBESE kamerasının kaydetttiği görüntüleri cep telefonundan takip ediyor. Seyahat
sıranda dahi kasabasında olup bitenleri gördüğünü söyleyen Yıldız, "Oyları aldıktan sonra bu koltukta oturmanın bir anlamı yok. Önemli olan ne verdiğimizdir. Şükür ki, kasabamız kısa zamanda modern bir çehreye kazandı. Beldemizde en ufak mesele olsun istemiyorum. Belediyede olmadığım zamanlarda telefonumdan kasabamı takip ediyorum. Aksaklıklara anında müdahale ediyorum" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Beşiktaş’ta gece kulübü kundaklandı: Kundakçılar yakalandı, işyeri sahibi öldürüldü Beşiktaş Levent’te bir eğlence mekanının girişi benzin dökülerek ateşe verildi. Mekanın alev alev yandığı anlar cep telefonuyla kaydedildi. Kundaklama olayına ilişkin 18 yaşındaki iki kundakçı yakalandı. Olayın mekan sahibi Yusuf Durmuş’un bir süre önce işten çıkardığı için kendisine husumet besleyen güvenlik görevlisi tarafından azmettirildiği iddia edilirken Durmuş’un olayın ertesi günü evinin önünde aracına bindiği sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu öldüğü öğrenildi. Olay, 2 Mart Pazartesi günü saat 06.30 sıralarında Beşiktaş Levent Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde cadde üzerinde bulunan bir eğlence mekanının girişinde yangın çıktı. Alevleri gören çevredeki vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekiplerin müdahale sonucu yangın söndürüldü. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, mekanın girişinin benzin dökülerek ateşe verdiğini tespit etti. Olayın kundaklama olduğunun belirlenmesi üzerine yapılan çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştirdiği değerlendirilen ve kundaklama anlarının telefonla kayıt alan 18 yaşındaki 2 şüpheli M.A. ve S.M.’yi Bağcılar ‘da yakaladı. Şüpheliler işlemleri için getirildiği Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kundaklanan mekanın sahibi silahlı saldırıda öldü Mekanın kundaklanmasına ilişkin mekan sahibi Yusuf Durmuş’un (38) bir süre önce işten çıkardığı için kendisine husumet besleyen güvenlik görevlisi tarafından azmettirildiği iddia edilirken, diğer yandan olaydan 1 gün sonra eğlence mekanı sahibi Yusuf Durmuş, Üsküdar Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki evinin önünde park halindeki aracına bindiği sırada silahlı saldırıya uğradı. Durmuş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, saldırıyı gerçekleştiren şüpheliyi yakalama çalışmalarını sürdürüyor.