ASAYİŞ - 25 Mayıs 2026 Pazartesi 10:48

Kontrolden çıkan otomobil takla attı

A
A
A
Kontrolden çıkan otomobil takla attı

Bursa’nın İznik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil takla attı, araçta bulunan 3 kişi hafif yaralandı.


Kaza, İznik Yeni Çevreyolu üzerinde Yenişehir istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cevdet Y. idaresindeki 61 AEJ 471 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı. Kazada sürücü Cevdet Y. (50) ile araçta bulunan Zahide Y. (49) ve Edip Y. (25) hafif şekilde yaralandı.


İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.


Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.



Kontrolden çıkan otomobil takla attı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Kahramanmaraş Piazza’ya toplumsal katkıda ‘Altın’ ödül Rönesans Gayrimenkul Yatırım bünyesinde faaliyet gösteren Kahramanmaraş Piazza’nın, 6 Şubat depremlerinden sonra bölgedeki kadın girişimcileri desteklemek amacıyla hayata geçirdiği ‘Kadın Emeği Alışveriş Festivali’, dünyanın en prestijli alışveriş merkezi organizasyonlarından biri olan ICSC Global MAXI Awards’ta ‘Toplumsal Katkı’ kategorisinde Altın Ödül kazanarak Türkiye’ye ödül getiren tek proje oldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası ve Kahramanmaraş Piazza iş birliğiyle 6 Şubat depremlerinden sonra bölgedeki kadın girişimcileri desteklemek amacıyla hayata geçirilen Kadın Emeği Alışveriş Festivali; kadın emeğini görünür kılması, kadın girişimcileri desteklemesi, yerel üretimi teşvik etmesi ve deprem sonrası bölgesel dayanışmaya katkı sağlamasıyla uluslararası jüri tarafından ödüle layık görüldü. İki yıldır gerçekleştirilen festivalde Kahramanmaraş ve Hatay’dan katılan kadın girişimciler, el emeği ürünlerini ziyaretçilerle buluştururken aynı zamanda ekonomik olarak güçlenme ve yeni iş bağlantıları kurma fırsatı elde etti. Festival, kadın emeğinin desteklenmesi ve kadın istihdamına katkı sağlayan yapısıyla sosyal fayda odaklı örnek projeler arasında gösterildi. Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Yağmur Yaşar, kazanılan ödüle ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: "Kadınların üretimde, girişimcilikte ve ekonomik yaşamda daha güçlü şekilde yer almasını destekleyen projelerin uluslararası ölçekte takdir görmesi bizim için son derece değerli. Kadın Emeği Alışveriş Festivali ile amacımız yalnızca bir etkinlik düzenlemek değil; kadın emeğini görünür kılan, kadın girişimcileri cesaretlendiren ve bölgesel dayanışmayı büyüten sürdürülebilir bir platform oluşturmak. Türkiye’ye bu alanda ilk ve tek altın ödülü kazandırmış olmaktan büyük gurur duyuyoruz." Yeni festival 5-6-7 Haziran’da olacak Kadın Emeği Festivali ve diğer etkinlikler ile depremden etkilenenler başta olmak üzere 400 kadının kendi işini kurmasına vesile olduklarına dikkat çeken Yağmur Yaşar, deprem bölgesinde, UNFPA, UNICEF, STDV gibi paydaşlar ve Rönesans Eğitim Vakfı gönüllüleriyle 45 binden fazla kadın ve çocuğa ulaştıklarını söyledi. Kadın Emeği Alışveriş Festivali’nin üçüncüsünün 5-6-7 Haziran tarihlerinde gerçekleştirileceğini belirten Yağmur Yaşar, festivalin önümüzdeki dönemde daha geniş katılımla büyüyerek devam edeceğini ifade etti.