SPOR - 19 Şubat 2026 Perşembe 14:57

Nilüferli hentbolcular gençlerle buluştu

A
A
A
Nilüferli hentbolcular gençlerle buluştu

Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. 2025 Süper Kupa şampiyonu sporcular, gençlerin sorularını yanıtlarken başarının yol haritasını paylaştı.


Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin "Hoba Yeşil Koltuk" programında ayın konuğuydu. Etkinliğin açılışında konuşan Okul Müdür Yardımcısı Mustafa İnan, sporcuların gençler için rol model olduğunu ve buluşmaların motivasyonlarını olumlu etkilediğini söyledi.


Nilüfer Belediyespor Spor Kulübü Başkanı Muharrem Or da, çok iyi bir planlama ve çalışma ile sporcuların başarıya ulaştığını söyledi. Çalışmadan hiçbir sonucun elde edilemeyeceğini dile getiren Or öğrencilere seslenerek; "Sporda galip ya da mağlup olabilirsiniz. Sadece kazanma hırsı sizlere yıkıntı getirir. Önemli olan centilmence mücadele etmektir" dedi. Sadece akademik başarının yeterli olmadığını savunan Or, öğrencilerin spor ve sosyal etkinliklerle ilgilenmesinin önemli olduğunu vurguladı.


Konuşmaların ardından Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı ve antrenör İlknur Kurtuluş, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Hentbolu nasıl seçtiklerini, bulundukları konuma nasıl geldiklerini ve sporun hayatlarına kattıklarını anlatan sporcular, öğrencilere tavsiyelerde bulundular. Etkinlik sonunda öğrenciler, sporcularla bol bol fotoğraf çektirdiler.



Nilüferli hentbolcular gençlerle buluştu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Cinayet şüphelilerinin kaçtıkları otomobil ikametlerinin yakınında bulundu Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda iddiaya göre ‘çakmak isteme’ meselesinden çıkan ve 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı bıçaklı kavga olayının şüphelilerinin olay yerinden kaçtığı otomobil, şüphelilerden birinin ikametinin yakınında bulundu. Otomobili park edip, kayıplara karışan şüphelileri yakalamak için başlatılan çalışma sürüyor. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Mithatpaşa Mahallesi Bekir Yıldız Bulvarı üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda iddiaya göre ‘çakmak isteme’ meselesi nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada, ağır yaralanan Enes A. kaldırıldığı Kayseri Şehir Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetmiş, arkadaşlarından B.T. bıçakla, A.A.’da darp neticesiyle yaralanmıştı. Olay sonrası 5 şüpheli 38 RA 510 plakalı otomobille akaryakıt istasyonunda kaçmıştı. Ekipler tarafından cinayet şüphelilerini yakalamak için kent genelinde yoğun bir çalışma başlatılırken, şahısların kaçtığı 38 RA 510 plakalı otomobil sabah saatlerinde Yunus Emre Mahallesi Evin Sokak’ta yol kenarına park edilmiş halde bulundu. Ekipler tarafından otomobilde inceleme çalışması yapılırken, otomobil çalışmaların devamı için bulunduğu yerden kaldırıldı. Öte yandan, otomobilin park halinde bulunduğu yerin 5 şüpheliden biri olan E.A.‘nın ikametine yakın bir yer olduğu öğrenildi. Ekiplerin, kaçtıkları otomobili park edip kayıplara karışan şüphelileri yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.