ASAYİŞ - 21 Temmuz 2018 Cumartesi 12:01

Polisten Huzur Uygulaması

A
A
A
Polisten Huzur Uygulaması

Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler huzur uygulaması düzenledi.

Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler huzur uygulaması düzenledi.


Halkın huzur ve güvenini sağlamak için görev yapan güvenlik güçleri halkın her zaman yanında olduğunu hissettirmek, suç işlemeye niyetli kişileri bu amaçlarından caydırmak, ilçe genelinde huzur ve güven ortamını tesis etmeye yönelik olarak, umuma açık alanlarda 17:00-19:00 saatleri arasında uygulama yaptı.


Uygulamalarda, kimlik kontrollerini ve üst aramalarını gerçekleştiren polis ekipleri, ilçe genelinde yapılan uygulamanın sıklıkla tekrarlanacağını söylediler.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kütahya Gediz’de yağmur duası Kütahya’nın Gediz ilçesinde baharın gelmesiyle yağmur bekleyen vatandaşlar yağmur duasına çıkarak kuraklığın sona ermesi için dua etti. İlçeye bağlı Yenikent Beldesi Gölcük Mahallesinde vatandaşlar kırsalda bulunan bir bölgede yağmur duası için bir araya geldiler. Yağmur duasına Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Kütahya İl Müftüsü Dr. İrfan Açık, İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, Gölcük Mahalle sakinlerinin yanı sıra çevre köylerden çok sayıda vatandaş katıldı. Gölcük Mahalle Muhtarı Akın Alkan’ın organize ettiği yağmur duası programı açılışında İlçe Müftüsü Sebahattin Turan Kur’an-ı Kerim okudu. Arkasından öğle namazını İl Müftüsü Dr. İrfan Açık kıldırarak yağmur duası etti. Program sonunda katılımcılara yemek ikramı gerçekleştirildi. Köylerine uzun süredir yağmur yağmadığını dile getiren Gölcük Mahallesi Muhtarı Akın Alkan, "Tarımsal ürünlerimiz susuz kaldı. Kış ayını yağmur ve kar görmeden geçirdik. Umudumuz bahar aylarıydı. Nisan ayının sonuna gelmemize rağmen henüz istediğimiz seviyede yağış olmadı. Tarlalarımız susuz kalmış durumda. Durum böyle olunca mahalle halkımızla istişare ederek vatandaşlarımızın talepleri üzerine yağmur duasına çıktık. Öğle namazı sonrası Müftülerimizin katılımı ile hep birlikte Allah’a el açıp dua ettik. Yağmur duamıza destek veren mahalle halkımıza ve katılım sağlayan Başta Gediz Belediye Başkanımız Necdet Akel’e, il ve ilçe müftülerimize şükranlarımızı sunuyorum" dedi.
Elazığ Başkan Alan: ’’İlçelerimizin kalkınması için ortak projeler yürütüyoruz” Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 31 Mart yerel seçimlerini kazanarak görevlerine başlayan Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Keban Belediye Başkanı Yücel Doğan’ı makamında ziyaret eden Başkan Alan, geçmişe Keban’ın sorunları ve bölgenin önemli bir üretim kalemi olan alabalık konusunda kendisiyle önemli çalışmalar yürüttükleri Yücel Doğan’ın Keban Belediye Başkanlığı’na seçilmesinden büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirdi. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak Keban Belediye Başkanı Yücel Doğan’ın her zaman yanında olduğunu ifade eden Başkan Alan, “Yücel Doğan başkanımız bizim için çok kıymetli ve çok değerli bir isim. Allah görevini hayırlı-uğurlu etsin. Keban ilçemize çok güzel hizmetler ve projelerle birlikte özellikle alabalık üretiminin artırılması konusunda başarılı çalışmalar yapacağından hiçbir şüphem ve hiçbir tereddüttüm yok. Rabbim kendisini utandırmasın diyor ve tekrar grevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Başkan Alan, Keban ilçesinden sonra Ağın Belediye Başkanı Şeref Çakar’ı ziyaret etti. Ağınlı iş insanı ve Elazığ TSO üyesi Ahmet Birol Korkmaz ile birlikte Başkan Çakar’ı ziyaret ederek görevinin hayırlı uğurlu olması ve başarı dileklerini ileten Başkan Alan, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak Ağın’ın sorunlarını sahiplendiklerini ifade etti. Ağın’ın Cazibe Merkezi kapsamına alınmamasına tepki gösterip bunun düzeltilmesi adına gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Alan, “Başkanlık dönemimiz içerisinde üzüntüyle karşıladığımız bir konu vardı. Ağın ilçemizin Cazibe Merkezi kapsamına alınmaması bizi ziyadesiyle üzmüştü. O dönemde çok kıymetli valimizle ve sayın milletvekillerimizle birlikte Ağın’ın cazibe merkezi kapsamına alınması ve 6 Bölge Teşvik imkanlarından yararlanması için elimizden gelen her türlü gayreti ortaya koyduk ve bu çalışmalarımızı ısrarla devam ettiriyoruz. İnşallah sayın belediye başkanımız ve sayın milletvekillerimizle birlikte Ağın ilçemizi bu kapsama dahil edeceğiz. Zira ilimizin markası haline gelmiş ve ülkemizde önemli bir kabul görüp aranılan yöresel lezzetimiz Ağın leblebisini hem tanıtım hem de ticari olarak daha ötelere taşımamamız gerekiyor. Bizler bu nadide lezzeti Ticaret ve Sanayi Odası, Ağın Belediyesi ve Kadın Kooperatifimizin ortak girişimleriyle önemli bir noktaya taşıyarak ilçemiz ekonomisine katkı sunacağız” diye konuştu. Ağın’ın derdiyle dertlenen bir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanına sahip olmalarının kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini ifade eden Ağın Belediye Başkanı Şeref Çakar, ziyaretlerinden dolayı Başkan Alan’a teşekkür etti.