YEREL HABERLER - 02 Mart 2014 Pazar 15:02

Ali İpek’ten Çamelilere Yol Sözü

A
A
A
Ali İpek’ten Çamelilere Yol Sözü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, Çameli ilçesinde vatandaşlara yol sözü verdi.
MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, Çameli’nde “Size yıllarca bir yol sözü verip, o sözün üzerine yatanlar, şimdi hangi yüzle buraya gelip sizden oy isteyecekler. Burada yıllarca sizi oy kapma pahasına yalanlarla oyalayanlara 30 Mart’ta en iyi cevabı siz vereceksiniz. 10 yılda 10 müteahhidin bitiremediği yol için size söz veriyorum. Bu yolu biz bitireceğiz. Ben yapamayacağım işin sözünü vermem. Bir otobüs santrali için 103 milyon lira harcayanlar, şimdiye kadar bu yolu neden yapamamışlar? Hani bunlar belediyecilikten iyi anlıyorlardı. Hani her sokağa hizmet taşımışlardı” şeklinde konuşan Ali İpek, “Öyle bir Çameli yapacağız ki, turizmiyle, tarımıyla, hayvancılığıyla her geçen gün büyüyen, daha çok kalkınan bir ilçeye sahip olacaksınız. Bunu el ele birlikte başaracağız. Çocuklarınıza çok daha modern bir ilçe bırakacaksınız” dedi.
Büyük bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşen Çameli ziyaretine, Denizli Milletvekili ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan da katıldı. Yerel seçimlerin önemine dikkat çeken Ayhan, “Bu kadroya güvenin. Büyükşehir’de Ali İpek, Çameli’de Cumhur Turgut ile artık yaşadığınız sıkıntıları ortadan kaldıracaksınız. Ülkemizi hem maddi hem de manevi zarara uğratanlara artık yeter demenin vakti geldi. Bu yaşananlara, ayakkabı kutularına dur deme vakti geldi. AKP’ye en iyi dersi sandık başında siz vereceksiniz. Bu gidişat kötü gidişat. Kendi geleceğinizi, çocuklarınızın yarınını düşünüyorsanız gereğini de sandık başında yapın” dedi.
Miting havasında geçen Çameli programı sırasında bir de Mehteran gösteri yapıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği program sonrasında, MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek ve MHP Çameli Belediye Başkan adayı Cumhur Turgut esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir