EĞİTİM - 08 Eylül 2024 Pazar 19:45

Başkan Çavuşolu’ndan yeni eğitim öğretin yılı mesajı

A
A
A
Başkan Çavuşolu’ndan yeni eğitim öğretin yılı mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 2024-2025 eğitim-öğretim döneminin başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.



2024-2025 eğitim-öğretim döneminin başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, ilk ders zilinin çalması ile birlikte kent genelinde 822 okulda 201 bine yakın öğrencinin ders başı yapacağını kaydetti. Yeni eğitim-öğretim yılının heyecan ve mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını ifade eden Başkan Çavuşoğlu, “Sevgili çocuklar ve gençler şunu sakın unutmayın eğitim-öğretim hayatınız boyunca kazanacağınız her bilgi ve donanım aydınlık yarınlarımızı belirlemenizde önemli rol oynayacaktır. Bu nedenle derslerinize iyi çalışın, sizlere bilgi ve ışığı ile yön verecek öğretmenlerinize sımsıkı sarılın” ifadelerini kullandı. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bu güzel Cumhuriyeti kurarken hiçbir zaman kendilerini düşünmediğini işaret eden Başkan Çavuşoğlu, şunları kaydetti: “Sizler de onlar gibi ‘ben’ değil ‘biz’ diyerek bu güzel ülkemizi çağdaş uygarlıkların da ötesine taşıyacak, akla ve bilime dayalı daha uygar ve müreffeh bir ülke inşa edeceksiniz. Bizlerde bu yolda sizlerin en güçlü şekilde yanınızda durarak eğitim hayatınız boyunca elimizden gelen desteği vereceğiz ve hep birlikte mutlu ve huzurlu bir Denizli ve Türkiye inşa edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başarılı geçmesini temenni ediyor, velilerimize, öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiasına sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Cinayet şüphelilerinin kaçtıkları otomobil ikametlerinin yakınında bulundu Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda iddiaya göre ‘çakmak isteme’ meselesinden çıkan ve 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı bıçaklı kavga olayının şüphelilerinin olay yerinden kaçtığı otomobil, şüphelilerden birinin ikametinin yakınında bulundu. Otomobili park edip, kayıplara karışan şüphelileri yakalamak için başlatılan çalışma sürüyor. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Mithatpaşa Mahallesi Bekir Yıldız Bulvarı üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda iddiaya göre ‘çakmak isteme’ meselesi nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada, ağır yaralanan Enes A. kaldırıldığı Kayseri Şehir Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetmiş, arkadaşlarından B.T. bıçakla, A.A.’da darp neticesiyle yaralanmıştı. Olay sonrası 5 şüpheli 38 RA 510 plakalı otomobille akaryakıt istasyonunda kaçmıştı. Ekipler tarafından cinayet şüphelilerini yakalamak için kent genelinde yoğun bir çalışma başlatılırken, şahısların kaçtığı 38 RA 510 plakalı otomobil sabah saatlerinde Yunus Emre Mahallesi Evin Sokak’ta yol kenarına park edilmiş halde bulundu. Ekipler tarafından otomobilde inceleme çalışması yapılırken, otomobil çalışmaların devamı için bulunduğu yerden kaldırıldı. Öte yandan, otomobilin park halinde bulunduğu yerin 5 şüpheliden biri olan E.A.‘nın ikametine yakın bir yer olduğu öğrenildi. Ekiplerin, kaçtıkları otomobili park edip kayıplara karışan şüphelileri yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.