GENEL - 19 Ağustos 2020 Çarşamba 09:25

Şükran Öney Anaokulu tüm tedbirleri aldı

A
A
A
Şükran Öney Anaokulu tüm tedbirleri aldı

DÜZCE (İHA) – Düzce Şükran Öney Anaokulu, korona virüs salgını nedeni ile okullarda tüm tedbirleri alarak, öğrencilerini beklemeye başladı.

DÜZCE (İHA) – Düzce Şükran Öney Anaokulu, korona virüs salgını nedeni ile okullarda tüm tedbirleri alarak, öğrencilerini beklemeye başladı.


Korona virüs salgını sonrasında ilgili bakanlıklarca açıklanan Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon önleme kılavuzuna göre Düzce Şükran Öney Anaokulu, okul genelinde tüm tedbirleri aldı. Okulun kapılarını çocuklara güvenle açabilmek için okul içi ve dışında hijyen kuralları uygulanırken, sınıflarda sıralarda sosyal mesafe kurallarına uygun ayarlandı. Okul girişinde maske ve dezenfeksiyon stantları yerleştirilirken okul içinde de Korona virüs bilgilendirme levhaları yerleştirildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kırıkkale Kırıkkale’de "kız meselesi" nedeniyle çıkan kavgada 3 kişi yaralandı: 5 gözaltı Kırıkkale’de iki grup arasında "kız meselesi" nedeniyle çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 3 kişi yaralanırken, olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı. Olayın ardından firar eden 3 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Olay, Sanayi Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, O.D. (29), Y.K.K. (21), Y.Ö. (19) ile M.D. (19), T.C. (21), Y.K. (21), M.D. (17), M.K. (23), H.M.C. (23), U.K. (18) ve A.A.U. isimli şahıslar arasında "kız meselesi" nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine, O.D. tüfekle, Y.Ö. bıçakla, Y.K.K. ise darp edilerek yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede tedavileri süren 3 yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Saldırının ardından araçla kaçan şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla bağlantılı olduğu belirlenen H.M.C., U.K. ve A.A.U. isimli firari şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi. Silahlı kavganın yaşandığı bölgede Olay Yeri İnceleme ekiplerince yapılan çalışmada, bir adet tabanca ile 4 adet kovan ele geçirildi. Şüphelilerin yakalandığı araçta ise bir adet av tüfeği ve sentetik ecza hapı bulundu. Şüpheliler hakkında "kasten yaralama", "mala zarar verme" ve "genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması" suçlarından adli işlem başlatılırken, her iki tarafın da çeşitli suçlardan sabıkalarının bulunduğu öğrenildi.