YEREL HABERLER - 01 Mart 2012 Perşembe 12:18

BAŞKAN DOĞAN ANKARA’DA ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER YAPTI

A
A
A
BAŞKAN DOĞAN ANKARA’DA ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER YAPTI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ankara’da önemli görüşmeler yaptı. Yoğun geçen Ankara temaslarıyla ilgili bilgi veren Başkan Doğan, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Bilim ve Teknoloji Bakanlıklarında projelerimiz hakkında önemli görüşmeler yaptım. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndaki görüşmede İzmit’teki bisiklet yolu projesini ele aldık. İlk etabı tamamlanan 2. ve 3. etabın yapımı konusunda bakanlıkla görüş alış verişinde bulunduk ve bu konudaki resmi başvurumuzu yaptık” dedi.
Başkan Doğan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile yaptığı görüşmede İzmit Belediyesi’nin aile eğitimleri projesinin Türkiye’ye örnek olacağının gündeme geldiğini belirterek, “Bakan Hanıma, Cephanelik bölgesinde 40 dönümlük alan üzerine yapılacak Kadın Sosyal Yaşam Merkezi Projesi’nin son durumu hakkında bilgi aktardım. Türkiye ve Avrupa’da örnek olacak Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’nin ihale aşamasında olduğunu söyleyerek desteklerinin devamını istedim. Bakan da projeyle yakından ilgilendiklerini ve her türlü desteği vereceklerini ifade etti. Görüşmede ayrıca evlilik öncesi aile eğitimi ve evlilik sonrası ailelerin karşılaştığı sorunlar ve bunların çözümü ile ilgili çalışmalarımızı anlattım. Bu konudaki çalışmalarımızın Türkiye’ye örnek olabileceğini ifade ettim. Bakan Hanım bu projemizle de yakından ilgilendi” diye konuştu.
Doğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Kenan Bozgeyik ile de projeler konusunda detaylı bir görüşme yaptı.
Başkan Doğan, Ankara temaslarında Sanayi ve Bilim Bakanı Nihat Ergün ile de bir görüşme yaptığını görüşmede Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’ndeki üretim atölyeleri konusunda KOSGEB ile yapılacak ortak çalışma konusunu ele aldıklarını kaydetti. Başkan Doğan, “Bakan Bey, her zaman olduğu gibi bu konuda da üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir