YEREL HABERLER - 13 Mart 2012 Salı 14:27

TRAFİK POLİSLERİNE BAŞARI BELGESİ

A
A
A
TRAFİK POLİSLERİNE BAŞARI BELGESİ

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’nün ’Ailemin ve Ülkemin Trafik Polisiyim’ isimli projesi kapsamında okullarda eğitim veren trafik polislerine başarı belgesi verildi.
Trafik kazalarından en çok etkilenen ve zarar gören ilköğretim öncesi ve ilköğretim seviyesindeki çocuklara Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görevli trafik polisleri tarafından ’trafik’ eğitimi verildi. ’Ailemin ve Ülkemin Trafik Polisiyim’ isimli proje kapsamında öğrencilere araç sürücülerinin davranışları ve araçların verebilecekleri zararlar konusunda bilgiler aktarıldı.
Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 2010-2011 eğitim öğretim yılında Afyonkarahisar il merkezindeki 49 ilköğretim okulunun birinci sınıflarında okuyan 2 bin 955 öğrenciye ve engelli çocukların okuduğu 3 okulda 135 öğrenciye eğitim verildiği belirtildi. 2011-2012 eğitim-öğretim yılında ise, il merkezinde bulunan 56 ilköğretim okulunun birinci sınıflarında okuyan yaklaşık 3 bin 200 öğrencinin tamamına eğitim verildiği kaydedildi.
Eğitimlerin sonunda görevli 9 trafik polisine Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli tarafından başarı belgesi verildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir