YEREL HABERLER - 20 Mart 2012 Salı 14:34

SSO 8 MİLYON EURO

A
A
A
SSO 8 MİLYON EURO

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, son günlerde İngiltere’nin ünlü kulüplerinden Manchester City’ye transferi konuşulan Jean Jacques Gosso’nun fiyatını belirledi: 8 milyon Euro..
İngiltere Premier Ligi’nde Manchester United ile kıyasıya şampiyonluk mücadelesi veren Manchester City’nin resmen transfer teklifi yaptığı Orduspor’un Fildişi Sahili Milli takımının klas oyuncularından Gosso’yu yurt içinden ve yurt dışından bir çok kulübün istediğini belirten Nedim Türkmen, “Gosso’yu ucuza satmayız” dedi.
Başkan Türkmen, “Yurt içi ve yurt dışından birçok kulüp Gosso’yu istiyor. Sadece Manchester City değil, Avrupa’da başka kulüplerde var. Gosso’nun tecrübesi ortada. Geçen ay Fildişi Sahili Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası finalinde sergilediği performans gözler önünde. 6 Milyon Euro civarında bir rakamdan bahsediliyor, Gosso’yu 8 milyon Euro’dan aşağı satmayı şu an için düşünmüyoruz” diye konuştu.
"TRANSFER ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK"
Türkmen, gelecek sezonun transfer çalışmalarına da başladıklarını belirterek, şu bilgileri verdi: “Teknik direktörümüz Hector Cuper’in verdiği rapor doğrultusunda yeni sezon için transfer çalışmalarımıza başladık. Mevcut kadromuzun yüzde 80’ini koruyarak, 1-2 ay içerisinde transferleri neticelendirmek istiyoruz. Hocamız bize transfer edilecek oyuncuların isimlerini verdi, çalışmalarımız bu yönde başladı ve Nisan ayının sonuna kadar transfer listesindeki isimleri kadromuza katmayı hedefliyoruz. Ayrıca Mayıs ayında yapılacak kongrenin ardından teknik direktörümüz Hector Cuper’in de sözleşmesini de uzatmayı planlıyoruz.”
“HEDEF SÜPER LİG ŞAMPİYONLUĞU"
Hedeflerinin Orduspor’u Avrupa kupalarına taşımak ve Süper Lig şampiyonluğuna ulaştırmak olduğunu belirten Türkmen, şöyle konuştu: “Orduspor’u 3 yıl içerisinde Avrupa’ya taşıyacağımızın sözünü verdik. İlk sezon bu hedefi gerçekleştiremezsek bile kimsenin şüphesi olmasın ki kalan iki yıl içerisinde Orduspor’u herkes Avrupa arenasında izleyecek. Hedeflerimizin biride Süper Lig şampiyonluğudur. Sezon başında ayrıca Orduspor’u 5 yıl içerisinde Süper Lig şampiyonu yapacağımızı söyledim. Bize ilk sezonunuzda ligden düşersiniz dediler ama bugün sonuç ortada. Süper Lig hedefi için ilk olarak şirketleşmeyi tamamlamamız gerekiyor ve bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bunu gerçekleştirdikten sonra hedef Süper Lig şampiyonluğudur. Geçmişte Trabzonspor’un yaptıklarını bugün Orduspor’un başarması için önümüzde hiçbir engel yok. Kimse şüphe duymasın, bu potansiyeliyle bizde var.”
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, kelepçe takılınca gülerek polis aracına gitti Aksaray’da ruhsatsız tabancayla polise yakalanan sürücü önce basın mensuplarına, “Ağabey çekmesen” dedi, ardından kelepçe takılınca başına kapüşonu çekip gülerek polis aracına gitti. Olay, Büyük Bölcek Mahallesi Kültür Park Caddesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bekçilerle birlikte uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri şüphe üzerine Büyük Bölcek Caddesi istikametine seyreden F.A. (30) idaresindeki otomobili durdurdu. Trafik ekipleri tarafından ehliyet, ruhsat ve araç sorgulaması yapılan otomobilde asayiş ekipleri tarafından arama yapıldı. Yapılan aramada otomobil içerisinde bir adet ruhsatsız tabanca ve bir miktar mermi ele geçirildi. Bunun üzerine sürücü polis ekiplerince gözaltına alınırken, kendini görüntülemek isteyen basın mensuplarına, “Ağabey çekmesen” deyip arkasını dönerek tepki gösterdi. Elleri kelepçelenerek gözaltına alınan ve yüzünün görünmesini istemeyen sürücü, kafasına ceketinin kapüşonunu takarak 2 kolunda bekçilerle gülerek polis aracına gitti. Otomobil, sürücünün bir yakınına teslim edilirken gözaltına alınan şahıs ifadesi alınmak ve adli işlemler için polis merkezi amirliğine götürüldü. Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca tahkikat başlatıldı.