YEREL HABERLER - 21 Mart 2012 Çarşamba 13:54

MAREX FUARI KAPILARINI AÇTI

A
A
A
MAREX FUARI KAPILARINI AÇTI

Muğla`nın Marmaris İlçesi`nde ``˜`Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Dekorasyon ve Gıda İhtisas` (MAREX-2012) fuarı kapılarını açtı. Bu yıl 13. Düzenlenen fuara 4 bin metre kare kapalı alanda 72 firma, 350 tanesi yeni olmak üzere 4 bin 500 ürünle katıldı.
Marmaris İlçesi`nin Beldibi Beldesi`nde bulunan kapalı pazar yeri ve sergi alanında Marfo Fuarcılık şirketinin düzenlediği ``˜`Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Dekorasyon ve Gıda İhtisas`` (MAREX-2012) fuarı kapılarını açtı. 21-24 Mart tarihleri arasında düzenlenen fuara Beldibi Belediye Başkanı MHP`li İdris İspirli, Armutalan Belde Belediye Başkanı CHP`li Muhammet Ünlü, Marmaris Orman İşletme Müdürü Özkan Şahin, Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal, Marmaris Şoförler Odası Başkanı İbrahim Tarım, kamu kurum kuruluş daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.
Fuarların Marmaris ekonomisine büyük katkısı bulunduğunu vurgulayan Beldibi Belediye Başkanı MHP`li İdris İspirli,``Bu tür fuarlara toplumun her kesimi destek vermelidir. Herkesin fuara gelmesi için beldemizde bulunan dolmuş hatları ücretsiz olarak hizmet verecektir. Herkese hayırlı olmasını diliyorum`` dedi. MARFO fuarcılık Müdürü Volkan Gülcan, ``˜`13 yıldır her türlü engelleme ve zorluklara rağmen ayakta kalmayı başardık. Edindiğimiz tecrübelerle ustalık dönemine girmiş bulunmaktayız. Önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı fuarlar için adımlar atılmıştır`` şeklinde konuştu. Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal yaptığı konuşmada herkesin el birliği vererek ekonomiye katkı için fuarlara destek vermelidir`` dedi.
Konuşmalar sonrası fuarın açılış kurdelesi Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, Armutalan Belde Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal, Marmaris Şoförler Odası Başkanı İbrahim Tarım ve MARFO fuarcılık müdürü Volkan Gülcan tarafından yapıldı.
İlçe protokolü fuar yönetimi ile birlikte stantları dolaşarak firma temsilcilerinden ürünleri hakkında bilgiler aldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir