YEREL HABERLER - 02 Nisan 2012 Pazartesi 10:54

TİCARET BORSASI MİLLİ EОİTİM MÜDÜRÜ`NÜ ZİYARET ETTİ

A
A
A
TİCARET BORSASI MİLLİ EОİTİM MÜDÜRÜ`NÜ ZİYARET ETTİ

Sivas Ticaret Borsası yönetimi, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar`ı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, borsanın çalışmaları hakkında bilgiler vererek, "Sayın Akpınar`ın eğitimin içinden gelen donanım ve birikimi ile Sivas`a en düzeyde hizmet sunacağından ve başarısından kuşkumuz yoktur." dedi.
Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar ise, Sivas Ticaret Borsası yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek insanlara hizmet etmenin birinci önceliği olduğunu vurguladı. Akpınar ``Hedefimiz bilgi teknolojileri kullanan, girişimcilik becerisi gelişmiş, iletim yönü kuvvetli problem çözme, araştırma, sorgulama ve eleştirel düşünme becerisine sahip, iyi insan, iyi vatandaş, iyi bir meslek sahibi olmak için gerekli temel beceri, davranış ve alışkanlıkları kazanmış milli ve evrensel değerlere sahip başarılı öğrenciler yetiştirmektir. Bu hedefimize ulaşmak için Sivas`ta sivil toplum örgütleri dahil eğitime gönül vermiş tüm bileşenlerle mesai mefhumu gözetmeksizin bütün enerjimizi sarf edeceğiz.`` diye konuştu.
Ziyarette Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu`nun yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Tarık Günhan, Ahmet Terzioğlu ve Hilmi Gül de hazır bulundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ağrı Vali Koç: "Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum" Ağrı Valisi Mustafa Koç, AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci ile birlikte Kurban Bayramı dolayısıyla çeşitli programlara katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Koç ve beraberindeki heyet, Burçin Uysal Öğretmenevinde düzenlenen bayramlaşma programına katılarak il protokol üyeleri, kurum müdürleri ve STK temsilcileri ile bayramlaştı. Daha sonra 12. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığını ziyaret ederek askerlerin bayramını kutlayan Vali Koç ve il protokolü, polis ve jandarma uygulama noktalarını da ziyaret ederek kolluk kuvvetlerinin Kurban Bayramı’nı tebrik etti. Vali Koç ve protokol üyeleri sırasıyla şehit Bülent Afşin’in ailesini ziyaret ederek Kurban Bayramı’nı kutladı, sevgi evlerinde kalan çocuklarla bir araya gelerek onların bayram sevincine ortak oldu. Son olarak Huzurevi Müdürlüğü’ne ziyarette bulunan Vali Koç, yaşlılarla sohbet ederek, ihtiyaç ve taleplerini dinledi ve Kurban Bayramı’nı kutladı. Vali Mustafa Koç, yaptığı açıklamada birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak, "Birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi pekiştiren mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Bu vesileyle, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor; Rabbim’den bizleri sevdiklerimizle birlikte daha nice bayramlara sağlıkla ve huzurla kavuşturmasını temenni ediyorum. Kurban Bayramı’mız mübarek olsun" dedi.