ÇEVRE - 29 Mayıs 2023 Pazartesi 12:52

Seçimin sonuçlanmasıyla birlikte Eskişehir sokakları eski sakinliğine geri döndü

A
A
A
Seçimin sonuçlanmasıyla birlikte Eskişehir sokakları eski sakinliğine geri döndü

Cumhurbaşkanlığı ve 28.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleriyle birlikte partilerin propaganda çalışmalarının sona ermesiyle Eskişehir sokaklarının eski sakinliğine geri döndü.


Türkiye, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için 14 Mayıs tarihinde sandık başına gitti. Cumhurbaşkanlığı seçimleri hiçbir adayın yüzde 50’den fazla oy alamaması sebebiyle ikinci tura kalırken, 28 Mayıs’ta nihayet sonuçlar belli oldu. Seçim süresinde yapılan propaganda çalışmaları ve parti yürüyüşleriyle oldukça hareketli günler geçiren Eskişehir sokakları, seçimin bitmesiyle birlikte normale döndü. Seçim sonrası esnafların erken saatlerden itibaren dükkânlarının başına geçtiği görülürken, vatandaşlar seçim atmosferini bir kenara bırakarak normal yaşantısına devam etmeye başladı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Isınmak için arabaya girdi araç yanınca feci şekilde can verdi Kağıthane’de ısınmak için tamirhanenin önünde tamir için otomobile giren evsiz şahıs, otomobilde çıkan yangın sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. Olay 03.00 sıralarında Kağıthane Seyrantepe Mahallesi Çavdar Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre sokakta yaşayan evsiz bir kişi soğuk havada ısınmak için tamirhane önünde tamir edilmesi için bırakılan otomobilin kırık camından içeri girdi. Bir süre sonra araçta henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu bilincini kaybeden şahıs yanan otomobilin içinde feci şekilde hayatını kaybettiği öğrenildi. Yangını gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye sevk edildi. Yangını söndüren itfaiye otomobilin içindeki cansız bedeni görünce polis ekiplerine haber verdi. Yanan aracın olduğu yere çok sayıda polis, sağlık ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Yanan otomobilin sahibi ve tamirhanede çalışan tamirci çağrıldı. Olay yerinde alınan ilk ifadelere göre otomobilin 1 aydan fazla süredir tamirhanede beklediği, camının kırık olduğu öğrenildi. Isınmak için araca girdi yanarak hayatını kaybetti Olay yeri inceleme ekipleri yangının neden çıktığını ve hayatını kaybeden sokakta yaşayan kişinin hayatını neden kaybettiği üzerine incelemede bulundu. Yapılan ilk incelemelerin ardından hayatını kaybeden şahsın bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otomobilin içinde cenin pozisyonunda bulunan evsiz şahsın civarda sokakta yaşadığı ısınmak için daha önce başka arabaların da içine girdiği öğrenilirken yanan aracın içine de soğuk havadan korunmak için girdiği tahmin ediliyor. Yetkililer hem yangın hem de hayatını kaybeden şahıs için inceleme başlattı.