GÜNDEM - 10 Mart 2026 Salı 10:28

Mahmudiye İlçe Müftülüğü personeli ve aileleri iftarda buluştu

A
A
A
Mahmudiye İlçe Müftülüğü personeli ve aileleri iftarda buluştu

Eskişehir’de Mahmudiye İlçe Müftülüğünde görev yapan ve emekli olan personel ile aile fertlerine yönelik iftar programı düzenlendi.


Samimi bir ortamda geçen programda buluşan personel ve aileleri, bolca sohbet etme imkanı buldu. Ezanın okunmasıyla birlikte İlçe Müftüsü Ahmet Kızmaz’ın duası akabinde iftar yapıldı. Yemek sonrası bir konuşma yapan Müftü Kızmaz, programda emeği geçen herkese teşekkür etti. Bu tür programların birlik ve beraberliğe katkı sağladığını söyleyen Kızmaz, nice programlarda birlikte olabilmeyi dilediğini ifade etti.


Programa; Mahmudiye Kaymakamı Yunus Tekçe, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Yaprak ve Emniyet Amiri Remzi Ünay da katılım gösterdi.



Mahmudiye İlçe Müftülüğü personeli ve aileleri iftarda buluştu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kütahya Kütahya’nın gururu Pazarlar Spor Lisesi Türkiye finallerinde Çanakkale’de düzenlenen Okul Sporları Floor Curling Bölge Şampiyonası’nda önemli bir başarıya imza atan Pazarlar Spor Lisesi Karma Takımı, Türkiye Finalleri’ne katılmaya hak kazandı. Kütahya temsilcisi ekip, turnuva boyunca gösterdiği başarılı performansla dikkat çekti. Grup müsabakalarını namağlup tamamlayan Pazarlar Spor Lisesi, çeyrek final karşılaşmasında İzmir Atatürk Lisesi’ni 5-4 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Turnuvayı bölge dördüncüsü olarak tamamlayan ekip, bu sonuçla Türkiye Finalleri biletini aldı. Pazarlar Spor Lisesi Müdürü Muammer Gökalp, elde edilen başarının ardından yaptığı açıklamada öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti. Gökalp, öğrencilerin sahadaki azmi ve teknik ekibin özverisinin başarıda büyük pay sahibi olduğunu belirtti. Turnuva boyunca büyük bir mücadele ortaya koyan sporcular Sude Naz Yüksel ve Behlül Çağlar’ı kutlayan Gökalp, öğrencileri titizlikle hazırlayan öğretmenler Osman Erdinç ve Ezgi Karakulak’a da teşekkür etti. Okul yönetimi olarak sporcuların her zaman yanında olduklarını ifade eden Gökalp, elde edilen başarının ekip ruhunun ve inancın bir sonucu olduğunu söyledi. Başarıda yerel kurumların desteğinin önemli olduğunu vurgulayan Gökalp, Pazarlar Kaymakamlığı, Pazarlar Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne desteklerinden dolayı teşekkür etti. Pazarlar Spor Lisesi Karma Takımı, Kütahya’yı temsil etmek üzere 17 Nisan 2026’da Samsun’da düzenlenecek Türkiye Finalleri’nde mücadele edecek.