SPOR - 07 Aralık 2025 Pazar 21:35

TFF 3. Lig: Eskişehirspor: 3 - Karşıyaka: 0

A
A
A
TFF 3. Lig: Eskişehirspor: 3 - Karşıyaka: 0

TFF 3. Lig 4. Grup 12. haftasında Eskişehirspor, sahasında karşılaştığı Karşıyaka’yı 3-0 mağlup etti.



Stat: Fethi Heper


Hakemler: Sinan Özcan, Mahir Selenga Mısır, Ahmet Kotan


Eskişehirspor: Bora Göymen, Talha Özler, Bahadır Yıldırım (Kaan Kahraman dk. 90+1), Deniz Keskin, Ali Fırat Kasap, Mustafa İnan, Tayfun Tatlı (Akın Akman dk. 43), Kaan Baysal (Cem Güzelbay dk. 87), Akın Akman (Batuhan Doğrukıran dk. 78), İsmail Kulet (Eren Altıntaş dk. 87), Mehmet Fuat Gölbaşı (Bünyamin Dalkılıç dk. 78)


Karşıyaka: Sadri Ege Dipci, Ferdi Burgaz (Doğanay Avcı dk. 46), Alpay Eroğlu, Ensar Akgün, Selim Demirci, Namık Barış Çelik (Mehmet Güneş dk. 74), Tolga Ünlü (Berat Şahin dk. 46), Samet Sargın (Ahmet Yağız Mengi dk. 64), Hamza Küçükköylü (Selahattin Cankırlı dk. 74), Onur İnan, Adem Yeşilyurt


Goller: Kaan Baysal (dk. 12), Akın Akman (dk. 43), Deniz Keskin (dk. 45+1) (Eskişehirspor)


Sarı kartlar: Akın Akman, Bahadır Yıldırım (Eskişehirspor), Selim Demirci (Karşıyaka)



TFF 3. Lig: Eskişehirspor: 3 - Karşıyaka: 0

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Erzincan Muhteşem manzarada üç arkadaş kar yağışı altında gölette yüzdü Erzincan’da etkili olan soğuk hava ve kar yağışı kent genelinde beyaz örtü oluştururken, üç arkadaşın etrafı karla kaplı gölette yüzmesi görenleri şaşırttı. Hava sıcaklığının eksi 4 dereceye kadar düştüğü kentte, su sıcaklığının ise 0 derece olarak ölçüldüğü anlarda gölete giren üç arkadaş, sıra dışı deneyimleriyle dikkat çekti. Kent merkezine yakın bir noktada bulunan ve çevresi tamamen karla kaplanan gölet, beyaz örtüyle bütünleşerek görsel bir şölen sundu. Doğaseverlerin ve fotoğraf tutkunlarının ilgisini çeken manzara, soğuk havaya rağmen bölgeye gelen vatandaşların da ilgisini topladı. Soğuğa aldırış etmeyen Zafer Küçüksu, Cengiz Urtekin ve Emrah Karakoç, hazırlıklarını yaptıktan sonra gölete girerek yüzdü. Su yüzeyinde yer yer buz tabakalarının oluştuğu görülen gölette yüzen üç arkadaş, kısa süreli yüzmenin ardından sudan çıktı. Gerçekleşen yüzme etkinliği, drone kamerasıyla kayda alınarak göletin karla kaplı eşsiz manzarası gözler önüne serildi. Soğuk havaya rağmen bu deneyimi yaşamak istediklerini belirten arkadaşlar, doğayla iç içe farklı bir anı biriktirdiklerini ifade etti. Kar yağışı sonrası kartpostallık görüntülerin oluştuğu gölet çevresi, hem cesur yüzücülerin hem de doğanın sunduğu manzaranın bir araya geldiği anlara sahne oldu.