GÜNDEM - 11 Aralık 2025 Perşembe 14:07

Yılmaz, Mevlana Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu

A
A
A
Yılmaz, Mevlana Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Mevlana Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini birebir dinleyen Yılmaz, "Şehitkamil’in her noktasında halkımızın ihtiyaçlarına dokunan, yaşam kalitesini artıran projeleri hayata geçirmeye gayret ediyoruz" dedi.


Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, halk buluşmaları kapsamında Mevlana Mahallesi’ni ziyaret etti. Yılmaz, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri de eşlik etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda, vatandaşlar mahallelerinde yaşadıkları sorunları dile getirirken, belediye ekiplerinin çalışmaları hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.


Bizim için önemli olan vatandaşlarımızın memnuniyeti


Başkan Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmada, Şehitkamil’in her mahallesine eşit hizmet götürme anlayışıyla hareket ettiklerini söyledi. Yılmaz, "Bizim için önemli olan, vatandaşlarımızın memnuniyetidir. Şehitkamil’in her noktasında halkımızın ihtiyaçlarına dokunan, yaşam kalitesini artıran projeleri hayata geçirmeye gayret ediyoruz. Mahallelerimizin sorunlarını en iyi, o mahallede yaşayan hemşehrilerimiz bilir. Bu nedenle sık sık bir araya gelerek, talepleri yerinde dinliyoruz. Halkımızın sesine kulak vermeye, Şehitkamil’in geleceğini birlikte inşa etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.


Başkan Yılmaz’a teşekkür


Yılmaz, Mevlana Mahallesi’nde sürdürülen altyapı, yol düzenleme, park ve çevre düzenleme çalışmalarına ilişkin de bilgi verdi. Ayrıca, önümüzdeki dönemde mahalleye kazandırılması planlanan yeni sosyal tesis, yeşil alan ve spor alanı projelerinden de bahsetti. Mahalle muhtarları ve vatandaşlar ise, Başkan Yılmaz’a mahalleye gösterdiği ilgi ve çözüm odaklı yaklaşımı nedeniyle teşekkür etti. Vatandaşlar, belediye ekiplerinin son dönemdeki hızlı ve etkin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi.



Yılmaz, Mevlana Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Emniyet’inden operasyon: 10 gözaltı İstanbul’da 7 ilçede İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nce; İstihbarat Şube Müdürlüğü koordinesinde yeni nesil motosikletli Suç Örgütleri’ne yönelik, yapılan operasyonda çeşitli suçlardan aranan 10 kişi gözaltına alındı. İstanbul genelinde 7 ilçeden yeni nesil motosikletli suç örgütlerine yapılan operasyonda "Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma,Nitelikli Yağma, Kasten Öldürme-Kasten Öldürmeye Teşebbüs, Gasp,Mala Zarar Verme Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması, Tehdit" suçlarını işlediği tespit edilen F.G. (27), A.E. (19), B.B. (20), E.A. (33), F.K. (18), Ö.Ş. (18), M.E.G. (18), E.Ç. (22), A.Z. (18) ve H.C.A. (20) isimli şahıslar polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların, 23.11.2025 tarihi saat 03:30 sıralarında Şişli İlçesi Esentepe Mahallesinde meydana gelen motosiklet hırsızlığı olayı, 06.12.2025 tarihi saat 10.24 sıralarında Başakşehir İlçesi Bahçeşehir 2.Kısım Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı üzerinde meydana gelen bir şahsın silahla yaralanması olayı, 07.12.2025 tarihi saat 04:10 sıralarında Bakırköy İlçesi Yeşilköy Mahallesinde meydana gelen araç kurşunlama olayı, 09.12.2025 tarihi saat 05:53 sıralarında Ümraniye İlçesi Tatlısu Mahallesinde meydana gelen araç kurşunlama olayı, 11.12.2025 tarihi saat 03:10 sıralarında Beşiktaş İlçesi Bebek Mahallesinde meydana gelen iş yeri kurşunlama olayı, 12.12.2025 tarihi saat 00:40 sıralarında Kadıköy ilçesi Göztepe Mahallesinde meydana gelen ikamet kurşunlama olayı, 12.12.2025 tarihi saat 01:20 sıralarında Üsküdar İlçesi Çamlıca Tepesi mevkiinde meydana gelen araçtan havaya ateş edilmesi olaylarını gerçekleştirdikleri belirlendi. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda; kurşunlama eylemlerinde kullanılan 1 adet çalıntı motosiklet, kasklar ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Konu ile ilgili gerçekleştirilen operasyon kapsamında yürütülen tahkikat işlemlerinin devam edeceği öğrenildi.