MAGAZİN - 15 Mayıs 2015 Cuma 16:01

Acun Ilıcalı Survivor'la ilgili sorulara cevap verdi

A
A
A
Acun Ilıcalı Survivor'la ilgili sorulara cevap verdi

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı Survivor’la ilgili merak edilen soruları instagram’dan cevapladı.

Acun ılıcalı takipçilerinin sordukları yüzlerce soru arasından seçtiklerini tüm içtenliğiyle cevapladı.

’Pascal Nouma ile Hakan Hatipoğlu arasındaki tartışma gerçekten ırkçılıkla mı ilgiliydi?’ sorusuna ‘Öncelikle şunu belirteyim; söz konusu tartışmada yanlış anlaşılan bir nokta var. Pascal, Hakan’ı ırkçılıkla suçlamıyor. Pascal’ın orada Hakan için iddia ettiği konu kabalık ve saygısızlık yaptığı. Zaten Pascal’le de elendikten sonra konuştum, kendisi de bana aynı açıklamayı yaptı. Ben Hakan’ın ya da başka bir yarışmacımızın ayrımcılık gibi bir konuyla alakası olacağına inanmıyorum’ dedi.

Ilıcalı ‘oylama zamanlaması nasıl işliyor ? ‘Çekimleri nasıl denk getirebiliyorsunuz?’ sorusuna ise ‘Türkiye’de Pazar akşamı yayınlanan konsey yaklaşık 2 gün önce çekilmiş oluyor. Fakat ondan sonraki eleme konseyinin çekilmesi için SMS sonuçları bekleniyor. Yani burada Cuma günü Pazar yayınlanan konseyi çekiyoruz, Pazar konseyi yayınlandıktan sonra, benim anonsumla başlayıp biten sms oylaması gerçekleşiyor. Bunun üzerine, Pazartesi günü de Çarşamba yayınlanan konseyi çekiyoruz. Çarşamba akşamı konsey yayını sırasında da, noter onaylı sms sonuçlarını Acunn.com’da yayınlıyoruz.’ yanıtı verdi.
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu Bolu Dağı ağır tonajlı araçların geçişine kapatıldı: Kar kalınlığı 40 santimetreyi geçti Bolu’da etkisini artıran yoğun kar yağışı nedeniyle Abant Gişeleri bağlantı yolunda bir tır kontrolden çıkarak şarampole kaydı. Kar kalınlığının 40 santimetreyi aştığı Bolu Dağı güzergahı, ağır tonajlı araçların geçişine kapatıldı. Bolu’da akşam saatlerinde şiddetini artıran yoğun kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor. TEM Otoyolu’ndan çıkış yapmak isteyen sürücüsünün ismi öğrenilemeyen bir tır, Abant Gişeleri bağlantı yolunda kayganlaşan zemin nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole kaydı. Kazada yaralanan olmazken, tırın kurtarılması için çalışma başlatıldı. Kar kalınlığı 40 santimetreyi geçti Bölgede aralıksız devam eden yağışla birlikte Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından biri olan Bolu Dağı’nda kar kalınlığı 40 santimetreyi aştı. Karayolları ekipleri güzergahta kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürürken, polis ekipleri de denetimlerini sıklaştırdı. Ağır tonajlı araçlara Bolu Dağı geçişi kapatıldı Yoğun kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle D-100 kara yolu Bolu Dağı geçişi, İstanbul ve Ankara yönlerinde ağır tonajlı araçların trafiğine kapatıldı. Polis ekipleri, tır ve kamyonları Elmalık Kavşağı’ndan TEM Otoyolu’na yönlendiriyor. Bölgede kar yağışının etkisini azaltması ve yolun güvenli hale gelmesinin ardından ağır tonajlı araçların geçişine izin verileceği öğrenildi.
Manisa Selendi Belediyespor liderliğe yükseldi Manisa 1. Amatör Küme Alaşehir Grubu’nda mücadele eden Selendi Belediyespor, sahasında ağırladığı grubun lideri Uluderbentspor’u 1-0 mağlup ederek liderliğe yükseldi. Geçtiğimiz sezon şanssız bir şekilde Süper Amatör Küme’den 1. Amatör Küme’ye düşen Selendi Belediyespor, yeni sezona yaptığı takviyelerle iddialı başladı. İlk yarıya 4’te 4 yaparak giren Selendi temsilcisi, ilk yarının son maçında averajla aynı puanda lider olarak ağırladığı Uluderbentspor’u yenerek namağlup şekilde ilk yarıyı zirvede tamamladı. Selendi 3 Eylül Şehir Stadı’nda oynanan ve hakemler Yarkın Keseciler, Kadir İnce ve Muhammet Çoban’ın yönettiği karşılaşmayı Selendi Kaymakamı Mücahit Enes Yıldız, Selendi Belediye Başkanı Murat Daban, Kulüp Başkanı Ömer Karagöz ile çok sayıda Selendili sporsever izledi. Uluderbentspor taraftarları da deplasmanda takımlarını yalnız bırakmadı. Karşılaşmanın 9. dakikasında ani gelişen Selendi atağında sol kanatta topla buluşan Abdülkadir, kalecinin yanından topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda Uluderbentspor’un baskılı oyununa rağmen Selendi savunması gole izin vermedi ve karşılaşma Selendi Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı. Maç sonunda Selendi Belediyesporlu futbolcular galibiyeti taraftarlarıyla birlikte kutladı. Kulüp Başkanı Ömer Karagöz, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Bu takım inanmış bir takım. Taraftarlarımızın desteğiyle bugün 3 puanı alarak namağlup liderliğe yükseldik. İnşallah bu yolun sonu şampiyonluk olacak. Biz inandık, oyuncularımız inandı, yöneticilerimiz, başkanımız ve taraftarlarımız inandı. Tek hedefimiz sezon sonunda şampiyonluk" dedi. Karşılaşmanın ardından Selendi Kaymakamı Mücahit Enes Yıldız ve Selendi Belediye Başkanı Murat Daban, soyunma odasına giderek Selendi Belediyesporlu futbolcuları galibiyetlerinden dolayı tebrik etti.