SPOR - 30 Ağustos 2009 Pazar 14:21

Ankaragücü'nde başkan belli oldu

A
A
A
Ankaragücü'nde başkan belli oldu

Ankaragücü Kulübü'nün Olağanüstü Genel Kurulu'nda Ahmet Gökçek başkanlığa seçildi.

ENGİN KOCABIYIK-ANKARA 

Kemal Ünsal'ın divan başkanlığını yaptığı Genel Kurul'da 205 delege hazır bulunurken, 200 delege oy kullandı. Ahmet Gökçek 160 oyla başkanlığa seçilirken, 28 oy boş çıktı. 12 kişi ise Ahmet Gökçek ismini çizdi. Ahmet Gökçek, Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde yapılan genel kurula eşi ve oğluyla beraber geldi. Gökçek, kulübe girişinde davul ve zurnalarla karşılandı. Daha sonra genel kurul salonuna gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de alkışlarla karşılandı. 

Genel kurulda bir açıklama yapan Melih Gökçek, Ankaragücü'nün tarihi bir kulüp olduğunu ve muhteşem bir taraftara sahip olduğunu belirterek, "Yeni yönetime elimden gelen desteği vereceğim. Önümüzdeki sezon şampiyon bir Ankaragücü oluşturmak istiyoruz. Bunun için Melih Gökçek olarak elimden geleni yapacağım" diye konuştu. 

Ankaragücü'nün çiçeği burnunda başkanı Ahmet Gökçek ise, başarılı olmak için elinden geleni yapacağını ifade ederek, "Ankaragücü, başkentin en büyük ve köklü kulübü. Burada başkan olduğum için şeref ve gurur duyuyorum. Yeni yönetimimizle elbirliğiyle başarılı olmak için çaba sarf edeceğiz. Çok heyecanlıyım. Ankaragücü'nü hak ettiği yere getireceğiz" diye konuştu. Gökçek, yapılacak transferlerle ilgili bir soruya ise, "1 haftadır gerek dışarıdan yapacağımız, gerekse Ankaraspor'dan gelecek futbolcular için çalışmalarımızı yaptık. Ankaraspor'un yarın önemli bir maçı var. Maçın ardından gerekli açıklamaları yapacağız" şeklinde cevap verdi. 

Ahmet Gökçek'in başkanlığındaki yönetim kurulu da belli oldu. İhlas Ankara Medya Grup Başkanı Nuri Elibol'un da yer aldığı listede toplam 33 kişi yer aldı. İşte Ankaragücü Kulübü'nün yeni yönetim kurulu:

"Ahmet Gökçek, Nuri Elibol, Mehmet Kemal Ünsal, İbrahim Kısacak, Tekin İpek, Serdar Özersin, Mehmet Nükte, Mehmet Ural, Faruk Kalyoncu, Sidar Tunca, Hüseyin Arslan, Bekir Çakan, Levent Çamur, Abdullah Bozdayı, Hüseyin Kocabıyık, Mehmet Türkmen, Nadir Koç, Serhat Bekdemir, Yavuz Bulut, Erdal Şanlı, Mustafa Akan, Kamuran Yazıcı, Necdet Kuzu, Sait Demirci, Mehmet Ercan, Ahmet Sarı, Ekrem Sarısu, Mehmet Narin, Avni Kavlak, Kaan Geçit, Ayhan Atalay, Musafa Özçelik, Engin Su"

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ağrı Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet TFF Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden Ağrı Kadın Futbol Takımı, yoğun kar yağışı ve dondurucu soğuklara rağmen sahasında Kahramanmaraş Anadolu Spor Kadın Futbol Takımı’nı 4-1 mağlup etti. Ağrı’da dünden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Vali Lütfü Yiğenoğlu Stadı karla kaplandı. Maçın oynanabilmesi için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak koordinesinde sabah erken saatlerde başlatılan çalışmalarla saha zemnindeki kar kütlesi temizlendi. Yaklaşık 3 saat gecikmeli başlayan karşılaşma, olumsuz hava şartlarına rağmen oynandı. Kar yağışının ardından etkisini artıran dondurucu soğuk, futbolcuları zorladı. Karşılaşma boyunca sahadaki oyuncular kadar yedek kulübesindeki futbolcular da soğuktan korunmak için battaniyelere sarıldı. Zorlu hava şartlarında oynanan mücadelede ev sahibi ekip, oyunun kontrolünü elinde tutmayı başardı. Ağrı Kadın Futbol Takımı’na galibiyeti getiren golleri İrem, Esma, Müjde ve Hasret (penaltıdan) kaydetti. Konuk ekip Kahramanmaraş Anadolu Spor Kadın Futbol Takımı’nın tek golü ise birinci yarıda geldi. Karşılaşmayı Şeker Fabrikası Müdürü Kürşat Erdoğan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, Ticaret Borsası Başkanı Ömer Yıldırım ve Ağrı 1970 Spor Kulübü Asbaşkanı Tekin Yuşan tribünden takip etti. Maçın ardından açıklamada bulunan Ağrı Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Önder Tunay, zorlu şartlara rağmen sahada mücadeleyi bırakmayan futbolcularını tebrik etti. Tunay, hava koşullarının oyunu zorlaştırdığını ancak takımının gösterdiği performanstan memnun olduğunu ifade etti. Futbolcular ise karşılaşma sonrası yaptıkları açıklamada, havanın çok soğuk olduğunu ancak sahadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.