GÜNDEM - 13 Mart 2022 Pazar 15:42

Balıkesir'de şehit polis son yolculuğuna uğurlandı

A
A
A
Balıkesir'de şehit polis son yolculuğuna uğurlandı

Suriye'nin El-Bab kentinde geçirdiği kalp krizi neticesinde şehit olan polis Nail Türeme, memleketi Balıkesir'de son yolculuğuna uğurlandı.

Suriye'nin El-Bab kentinde görevi esnasında geçirdiği kalp krizi neticesinde Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan polis memuru Nail Türeme, Balıkesir'in Altıeylül ilçesine bağlı Karamanlar kırsal mahallesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Balıkesir'de şehit polis son yolculuğuna uğurlandı

Kırsal mahalledeki cemevinde düzenlenen törene Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı ve çok sayıda polis katıldı.

Şehidin eşi Sergül Türemen cenazede ayakta durmakta zorlanırken, ay yıldızlı tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Emrah ve Ece isimli 2 çocuğu bulunan şehit polis Nail Türeme, kırsal mahalledeki mezarlığa defnedildi.

Bahadır Demirçeviren - Emre Binakuran
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ağrı Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet TFF Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden Ağrı Kadın Futbol Takımı, yoğun kar yağışı ve dondurucu soğuklara rağmen sahasında Kahramanmaraş Anadolu Spor Kadın Futbol Takımı’nı 4-1 mağlup etti. Ağrı’da dünden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Vali Lütfü Yiğenoğlu Stadı karla kaplandı. Maçın oynanabilmesi için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak koordinesinde sabah erken saatlerde başlatılan çalışmalarla saha zemnindeki kar kütlesi temizlendi. Yaklaşık 3 saat gecikmeli başlayan karşılaşma, olumsuz hava şartlarına rağmen oynandı. Kar yağışının ardından etkisini artıran dondurucu soğuk, futbolcuları zorladı. Karşılaşma boyunca sahadaki oyuncular kadar yedek kulübesindeki futbolcular da soğuktan korunmak için battaniyelere sarıldı. Zorlu hava şartlarında oynanan mücadelede ev sahibi ekip, oyunun kontrolünü elinde tutmayı başardı. Ağrı Kadın Futbol Takımı’na galibiyeti getiren golleri İrem, Esma, Müjde ve Hasret (penaltıdan) kaydetti. Konuk ekip Kahramanmaraş Anadolu Spor Kadın Futbol Takımı’nın tek golü ise birinci yarıda geldi. Karşılaşmayı Şeker Fabrikası Müdürü Kürşat Erdoğan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, Ticaret Borsası Başkanı Ömer Yıldırım ve Ağrı 1970 Spor Kulübü Asbaşkanı Tekin Yuşan tribünden takip etti. Maçın ardından açıklamada bulunan Ağrı Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Önder Tunay, zorlu şartlara rağmen sahada mücadeleyi bırakmayan futbolcularını tebrik etti. Tunay, hava koşullarının oyunu zorlaştırdığını ancak takımının gösterdiği performanstan memnun olduğunu ifade etti. Futbolcular ise karşılaşma sonrası yaptıkları açıklamada, havanın çok soğuk olduğunu ancak sahadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.