BORA ŞENGÖREN/İZMİR
Merkezi İzmir'de olan ve 50 yıllık tarihiyle Türkiye'nin en köklü bisiklet ve motosiklet üreticilerinden birisi olan Bisan, fabrikasında çalışanlarının da katıldığı törenle 2011'in ilk motosiklet ve bisikletlerini tüm Dünya ve Türkiye'ye dağıtımına başladı. Bisan Genel Müdürü Abidin Dursun Kaleli, sporun, sağlığın ve ekonomik ulaşımın en ekonomik ürünlerinden olan bisiklet ve motosikletlerinin tüketiciye 'merhaba' dediğini söyledi.
Düzenlenen törende konuşan Bisan Genel Müdürü Kaleli, "Bisan, yeni nesil
çevreci ve Euro 3 sınıfı motorlarıyla bu sene de her zamankinden daha iddialı olacaktır. Bilgi ve tecrübeleriyle, yerli sanayi ve marka olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Müşteri memnuniyetini önde tutan anlayışıyla, Türkiye, Avrupa ve Afrika yollarında dolaşan yüzbinlerce Bisan markalı ürünlerin yanına binlercesini yeniden hizmete sunuyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
Türkiye ve küresel ekonomideki toparlanmanın paralel getirisi olarak sektörde binlerce çalışanı, yan sanayisi bayisi ve servisi olarak istihdam sorumluluğu bilincinde olduklarını ifade eden Kaleli, "Önümüzdeki günlerde Bisan olarak bir takım yeni çalışmalar ve trend içerisinde olacağımızı, ayrıca en kısa zamanda da tekrar otomotiv sektörüne, yine Bisan ailesiyle beraber gireceğimizi müjdeliyoruz. Bu sezonumuzun ülkemize ve insanımıza hayırlı olmasını temenni ederim" diye konuştu.
Sezona 5 farklı motosiklet ve 15 farklı bisikletle girdiklerini belirten Bisan Üretim ve Lojistikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bağdar Öner, "100cc, 90cc ve 50cc olmak üzere 3 değişik motor çeşidiyle tüketicilerimizin karşısına çıkıyoruz. Motorlarımızın hepsi Euro 3 standardına sahip. Türkiye genelinde yaklaşık 400 servis, 300 bayi ile buluşma hedefindeyiz" şeklinde konuştu.








