BASKETBOL - 02 Kasım 2018 Cuma 10:55

Cedi Osman’lı Cleveland Cavaliers evinde kayıp

A
A
A
Cedi Osman’lı Cleveland Cavaliers evinde kayıp

Milli basketbolcu Cedi Osman’ın formasını giydiği Cleveland Cavaliers, evinde karşılaştığı Denver Nuggets’a 110-91’lik skorla mağlup oldu. Mücadelede Cedi 13 sayı, 3 ribaund ile oynadı.

NBA’de normal sezon 6 karşılaşma ile devam etti. Denver Nuggets, Quicken Loans Arena'da karşılaştığı Cleveland Cavaliers'ı 110-91 mağlup oldu. Denver bu maçla birlikte 7. galibiyeti elde ederken, Cleveland ise 7. mağlubiyetini aldı. Cavaliers'ta oynayan milli basketbolcu Cedi Osman, 29 dakika süre aldığı müsabakada 13 sayı, 3 ribaund ile oynadı. Cleveland Cavaliers'ta ayrıca Jordan Clarkson 17 sayı, 4 ribaund ve Collin Sexton 12 sayı, 2 asist ile takımına katkıda bulundu. Galip gelen Denver'da ise Juancho Hernangomez 23 sayı, 4 ribaund ve Paul Millsap 16 sayı, 6 ribaund ile oynadı. 

NBA’de normal sezon 8 karşılaşma ile devam edecek. NBA’de gece sonuçları ise şöyle:

Charlotte Hornets: 107 - Oklahoma City Thunder: 111
Cleveland Cavaliers: 91 - Denver Nuggets: 110
Philadelphia 76ers: 122 - Los Angeles Clippers: 113
Atlanta Hawks: 115 - Sacramento Kings: 146
Boston Celtics: 117 - Milwaukee Bucks: 113
Portland Trail Blazers: 132 - New Orleans Pelicans: 119  

Oğuzhan Ort

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldırıldı İstanbul Havalimanı’nda gövdesi üzerine inen kargo uçağı, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. İstanbul Havalimanı’nda Fedex Havayolları’na ait kargo uçağı, ön iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine piste iniş yaptı. İniş sırasında sürtünmenin etkisiyle kısa süreliğine alevlere teslim olan uçak ekiplerin müdahalesi ile söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza kırım ve İGA İstanbul Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekibi (ARFF) yaptığı çalışmalarının ardından, önce uçakta bulunan yükler boşaltıldı ardından da kargo uçağı, çekici araçlarla bulunduğu yerden kaldırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "İstanbul Havalimanı’mızda gövdesi üzerine inen kargo uçağının ekiplerimiz tarafından kaldırılma çalışmaları başarıyla tamamlandı. Pistimiz, uçağın çekilmesinin ardından hassasiyetle temizlendi. Gerçekten işinin ehli olan ekiplerimiz, pist alanında saatler süren, organize ve çok titiz bir çalışmaya imza attı. Elim sonuçlara varabilecek bu tarz durumların önlenmesine örnek teşkil edecek bir müdahale ve çalışma performansı sergilediler. Olayın yaşanmaya başladığı ilk dakikadan itibaren soğukkanlı bir şekilde, strateji ve eylem planı oluşturarak hareket eden her bir görevlimizi kutluyorum. Kargo uçağının personeline ve İstanbul Havalimanı çalışanlarımıza yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim; her türlü kaza ve beladan ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı korusun" ifadelerine yer verdi.