GÜNDEM - 23 Eylül 2020 Çarşamba 15:05

Dario Costa, İstanbul'da havada akrobasi heyecanı yaşattı

A
A
A
Dario Costa, İstanbul'da havada akrobasi heyecanı yaşattı

İstanbul Hezarfen Havalimanı, dünyanın en başarılı akrobasi pilotlarından biri olan Red Bull sporcusu Dario Costa’nın heyecan verici gösterisine sahne oldu. Sevilen oyuncu Burcu Özberk de sporcunun uçağında co-pilotluk yaptı.

Red Bull Sky Tour kapsamında Türkiye’yi baştan başa dolaşarak heyecan verici gösterilere imza atan Red Bull sporcusu Dario Costa, en son ünlü oyuncu Burcu Özberk’i co-pilot koltuğunda konuk etti. İstanbul Hezarfen Havalimanı’nda bir test uçuşu gerçekleştiren deneyimli pilot, İstanbul semalarında Özberk ile birlikte akrobasi yaparak turladı.

“Hiç düşünmeden “Evet’’ demiştim, son anına kadar pişman olmadım’’

Hız ve dengeyi akrobatik uçuşlarıyla birleştiren İtalyan pilotla birlikte benzersiz bir deneyim yaşayan oyuncu Özberk, yaşadığı heyecanı şu sözlerle anlattı: “Kelimenin tam anlamıyla ayaklarım yerden kesildi. Markadan bana böyle bir teklif geldiğinde hiç düşünmeden “Evet’’ dedim. İyi ki de öyle yapmışım. Böyle bir heyecan yaşadığım için çok mutluyum. Kendimi Dario’nun yönettiği uçakta öyle güvende hissettim ki. Başta biraz korktuğumu kabul etmeliyim ama indiğimizde yeni bir tur daha atabilmek için sabırsızlandığımı belirtmeliyim’’.

Dünyanın en başarılı pilotlarından olan Dario Costa ile Burcu Özberk’in eğlenceli ve heyecan dolu anları kameralar tarafından an be an kaydedildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Gönülleri ısıtan yakacak desteği Kocaeli’de yakacak desteği ödemeleri başlarken, ailelere kasım-nisan ayları arasında toplam 6 bin TL verilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kış mevsiminin etkisini artırmasıyla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşların ısınma giderlerine katkı sağlamak amacıyla yakacak desteği ödemelerine başladı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla yürütülen destek kapsamında, düzenli gıda yardımı alan ailelere kasım-nisan ayları arasında aylık bin TL, toplamda 6 bin TL yakacak desteği sağlanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın talimatları doğrultusunda yürütülen yakacak desteği, ihtiyaç sahibi vatandaşların 41 Su Nakit Kartlarına yatırılıyor. Destek programı kapsamında ilk ödeme kasım ayı için hak sahiplerinin kartlarına aktarılırken, ödemeler nisan ayına kadar 6 ay boyunca düzenli olarak devam edecek. Aylık bin TL destek veriliyor Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmayla, Kocaeli genelinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin kış aylarında yaşayabileceği ısınma sorunlarının önüne geçilmesi hedefleniyor. Sağlanan yakacak desteğiyle vatandaşların kış mevsimini daha güvenli ve sağlıklı şartlarda geçirmesi amaçlanıyor. Yakacak desteğinden yararlanmak isteyen vatandaşların başvuruları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası aracılığıyla alınıyor. Başvurular, uzman ekipler tarafından yapılan sosyal incelemelerin ardından değerlendiriliyor. Yardımın türü ve kapsamı ise Sosyal Yardımları Değerlendirme Kurulu tarafından karara bağlanıyor.