MAGAZİN - 13 Ekim 2015 Salı 10:01

Diriliş 'Ertuğrul' 29.bölüm fragmanı

A
A
A
Diriliş 'Ertuğrul' 29.bölüm fragmanı

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş 'Ertuğrul' bu hafta da nefes kesen bölümle ekranlara geliyor .Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Noyan'ın elinde esir olan Ertuğrul özgürlüğüne kavuşabilecek mi? İşte Diriliş Ertuğrul'un 29. bölüm fragmanı.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'da nefes kesen 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Reyting rekorları kıran dizi bu hafta da çok konuşulacak.

Noyan komutasındaki Moğol birliği, Erzurum’a kadar gelmiştir. Kayılar ve Dodurgalılar, Selçuklu Sultan’ı Alâeddin Keykubat’ın yanında Moğol’a karşı savaşma kararı almıştır. En büyük savaşçı beylerinden olan Ertuğrul ise Noyan’ın esiri olmuştur. Noyan, Ertuğrul’a, kendi safına geçmesi için büyük işkenceler yapmaktadır. Peki yeni bölümünde Ertuğrul bu esirlikten kurtulabilecek midir? Hepsi ve daha fazlasını Diriliş Ertuğrul'un 29. bölüm fragmanında izleyebilirsiniz..

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kars Kars’ta kitap okuyanlar ödüllendirildi Kars’ta en çok kitap okuyan öğrenci ve veliler ödüllendirildi. Kars’ta eğitimde kaliteyi sağlamak ve artırmak amacıyla başlatılan ’’Kars’ta Akılcı Fikirlerle Kaliteyi Artırma Stratejileri’’ KAFKAS Projesi kapsamında ilkokul, ortaokul, lise ve veliler arasında en çok kitap okuyanlara hediye verdi. Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Mihralibey Ortaokulu müzik öğretmeni Kumsal Şentürk ve öğrencileri tarafından hazırlanan koro dinletisi salonu dolduranların beğenisini kazandı. Programın açılışında konuşan Milli Eğitim Müdürü Nevzat Kaya, “Projemizin yakinen takipçisi olmaya devam ediyoruz. Yaz sezonu geldi, okullar tatile girecek. Kent genelinde bulunan okullarımızın durumunu araştırıyoruz ve eksiklerimizi tespit ediyoruz. Okullar tatile girdiğinde de eksiklerimizi tamamlayacağız” dedi. "21’de 36 Kars Okuyor ve Okuyan Kars" projesinin video gösterimi sunuldu. Daha sonra söz alana Vali Ziya Polat ise 100 milyona yakın sayfanın okunduğu 4’üncü programı yaptıklarını belirtti. Polat, “Göreve başladığımızda Kafkas projesini hayata geçirdiğimizde en önemli şeylerden biri okuma alışkanlığını arttırmak, okuma alışkanlığını çocuklarımıza verirken verilerimizi de bu işe ortak etmek, okullarımızı, idarecilerimizi ve öğretmenlerimizi çok ortak etmek istemiştik. Gelinen bu noktada şükürler olsun bunu başarmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Emek veren tüm öğretmen arkadaşlarıma, idarecilerimize tabii ki ailenin ana fikri, toplumun ana dileği, annelerimiz onlar sahip çıktı hepsine teşekkür etmek istiyorum” dedi. Vali Polat yaz spor kurslarına da değinerek okullar kapandığını kent genelinde tüm öğrencilerin en az bir spor dalının kursuna katılmasını istedi. Konuşmaların ardından İlkokul kategorisinde dereceye giren Hilal Nisa Kında, Hatice Mengiliğoğul ve Betül Güllü’ye, Ortaokul kategorisinde dereceye giren Soran Utkan, Berrak Ruken Altun ve Ervin Ece’ye, Lise kategorisinde dereceye giren Zehra Eymen Dalmış, Hatice Azra Dalmış ve Kader Gök’e ile Veliler kategorisinde dereceye giren Gülçin Yegen, Nurgül Yarımdağ Erdinç ve Mensure Karataş’a da ödülleri protokol tarafından verildi. Program hatıra fotoğrafının çekimiyle sona erdi.