RAMAZAN - 10 Eylül 2009 Perşembe 16:42

Eyüp'te 5 bin kişilik buluşma

A
A
A
Eyüp'te 5 bin kişilik buluşma

5 bin AK Partili Eyüp İlçe teşkilatının iftarında buluştu...

AK Parti Eyüp İlçe Örgütü'nün Alibeyköy'deki Osmanlı Parkı'nda düzenlediği iftar yemeğine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bakan Dinçer, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ve AK Parti İlçe Başkanı Seçkin Turan ile yaklaşık 5 bin partili katıldı.

AK Parti İlçe teşkilatının ev sahipliğini yaptığı iftarın açılış konuşmasını İlçe Başkanı Seçkin Turan yaptı.

Turan, "Ramazan ayının manevi değerlerine uygun olarak birlik ve beraberlik içinde zengin ve fakirin aynı sofrada buluşması düşüncesiyle Sayın Belediye Başkanımız İsmail Kavuncu’nun mahallelerde düzenlemiş olduğu, iftar sofrası programlarının bir yansıması olarak, bu akşam burada bu iftar yemeğinin gerçekleşmesinin en büyük nedeni mahallelerde yakalamış olduğumuz o güzel manevi ruhu biz bize yaşamak istememizden kaynaklanmaktadır. Çünkü, bizler bu sayede 15 yıldır giremediğimiz sokaklara girdik. Ulaşamadığımız insanlara ulaştık." dedi.

Turan sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye tarihsel süreç içerisinde üstlendiği liderlik görevini tekrar üstlenmeye iktidarımız döneminde başlamıştır. Kurtuluş Savaşı’ndan sonra, daha güçlü bir Türkiye için Atatürk’ün temellerini attığı olgulara en çok destek veren ve bunlar için mücadele ediyoruz".


Yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan Bakan Dinçer, AK Parti olarak hem içerde hem de dışarıda güçlü bir Türkiye hayal ettiklerini belirtti.
 
Din, mezhep ve köken ayırt etmeden herkesin kardeşçe, barış içinde yaşadığı bir Türkiye hayal ettiklerini vurgulayan Dinçer, "Biz böyle bir tablonun peşinde koşarken, kimsenin katkı payı yapmadığını, herkesin beğenmediği yerleri söyleyip, çarp işareti koyduğunu ama destek verecek fikir vermediğini görüyoruz. Aslında bu devleti herkesten çok sevdiğini iddia eden çetelerle uğraşıyoruz. Bu memleketi bölmeye çalışan teröristlerle uğraşıyoruz. Hiçbir katkısı olmayan, hiçbir fikre desteği olmayan muhalefetle uğraşıyoruz. Ama iyi ki siz varsınız. Hayal ettiğimiz Türkiye için bu destek ve güç hepimize yeter" diye konuştu.

 

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adıyaman Adıyaman’da, şehit polisler için tören düzenlendi Adıyaman’da bir polis memuru tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer için Adıyaman’da tören düzenlendi. Adıyaman Altınşehir Şehit Ahmet yıldırım polis Merkezinde polis memuru S.U.Ş. tarafından açılan ateş ile şehit olan Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer için Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Gerçekleştirilen tören sonrası evli olan Sivas doğumlu Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer’in cenazesi İstanbul’a, evli ve 2 çocuk babası olan Kahramanmaraş doğumlu Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül’ün cenazesi ise Osmaniye’nin Kadirli ilçesine gönderildi. Cenaze törenine İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Vali Osman Varol, Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, İl protokolü, kurum müdürleri, STK temsilcileri, askeri erkanlar, polisler ve çok sayıda kişi katılırken, şehitlerin yakınları ve meslektaşları gözyaşlarına boğuldu. Olay bir önceki gün akşam Altınşehir Şehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezinde meydana gelmiş, polis memuru S.U.Ş., beylik tabancasıyla Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer’e ateş açarak şehit etmişti. S.U.Ü., ise burada bulunan diğer polis ekiplerinin bacağına ateş etmesi sonucu yaralanmış ve etkisiz hale getirilerek hastaneye kaldırılmıştı.