MAGAZİN - 19 Kasım 2013 Salı 11:55

George Watsky, 12 metreden hayranlarının üstüne atladı

A
A
A
George Watsky, 12 metreden hayranlarının üstüne atladı

ABD’li rap şarkıcısı George Watsky, Londra’da verdiği konser sırasında, 12 metrelik yükseklikten hayranlarının üzerine atladı.

27 yaşındaki sanatçı, konser devam ederken bir anda sahnenin üzerindeki ışık tesisatına tırmanmaya başladı. 12 metre yüksekliğe tırmanan Watsky, buradan kendini izleyicilerin üzerine bıraktı. Seyircilerin çığlıkları arasında aşağı düşen Watsky, üstüne düştüğü bir kadın hayranının kolunun kırılmasına, bir erkek seyircinin ise sırtından yaralanmasına sebep oldu.Atlayışın ardından hastaneye kaldırılan Watsky, kazayı ufak sıyrıklarla atlattı. Olay sonrası Facebook sayfasından bir açıklama yapan rap şarkıcısı, “aptalca” bir hareket yaptığını ve insanların yaralanmasına sebep olduğunu belirterek özür diledi. Atlayış sırasında alkollü ya da uyuşturucu madde tesiri altında olmadığını belirten Watsky, konserin verdiği “coşkuyla” böyle bir hareket yaptığını ifade etti. Şarkıcı, ayrıca, gelecek konserlerinde benzer hareketler yapmayacağını açıkladı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, kelepçe takılınca gülerek polis aracına gitti Aksaray’da ruhsatsız tabancayla polise yakalanan sürücü önce basın mensuplarına, “Ağabey çekmesen” dedi, ardından kelepçe takılınca başına kapüşonu çekip gülerek polis aracına gitti. Olay, Büyük Bölcek Mahallesi Kültür Park Caddesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bekçilerle birlikte uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri şüphe üzerine Büyük Bölcek Caddesi istikametine seyreden F.A. (30) idaresindeki otomobili durdurdu. Trafik ekipleri tarafından ehliyet, ruhsat ve araç sorgulaması yapılan otomobilde asayiş ekipleri tarafından arama yapıldı. Yapılan aramada otomobil içerisinde bir adet ruhsatsız tabanca ve bir miktar mermi ele geçirildi. Bunun üzerine sürücü polis ekiplerince gözaltına alınırken, kendini görüntülemek isteyen basın mensuplarına, “Ağabey çekmesen” deyip arkasını dönerek tepki gösterdi. Elleri kelepçelenerek gözaltına alınan ve yüzünün görünmesini istemeyen sürücü, kafasına ceketinin kapüşonunu takarak 2 kolunda bekçilerle gülerek polis aracına gitti. Otomobil, sürücünün bir yakınına teslim edilirken gözaltına alınan şahıs ifadesi alınmak ve adli işlemler için polis merkezi amirliğine götürüldü. Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca tahkikat başlatıldı.