EKONOMİ - 14 Ekim 2020 Çarşamba 15:06

İhlas Pazarlama büyüyor

A
A
A
İhlas Pazarlama büyüyor

İhlas Pazarlama, 77'inci mağazasını Bursa'da hizmete açtı. İhlas Pazarlama Genel Müdürü Orhan Korkusuz, 2020 yılı sonuna kadar 100 mağaza, 2021 yılı sonuna kadar ise 150 mağaza açmayı hedeflediklerini söyledi.

İhlas Pazarlama tarafından yenilenen konseptiyle açılan mağazalara bir yenisi daha eklendi. Bursa'daki İhlas Mağazası açılışına İhlas Pazarlama Genel Müdürü Orhan Korkusuz da katıldı. Mudanya Yolu Sanayi Caddesi üzerinde kent merkezi istikametinde açılan mağazada su arıtmadan ütüye, halı yıkamadan çaydanlığa kadar birçok ev aleti yer alıyor. Açılış kurdelesini kesen Korkusuz, mağazasının ilk satışına da vesile oldu.

İhlas Pazarlama büyüyor

İhlas Pazarlama olarak son 5 yıldır bir strateji ortaya koyduklarını belirten Korkusuz, "Stratejinin mağazacılık kısmını gerçekleştirme kısmındayız. Burada kalmayacak. Bizim hayallerimiz çok büyük. Birçok kimsenin hayal edemeyeceği hedeflere ulaşacağız. Ekip arkadaşlarıma da bu konuda çok güveniyorum. 2020 yılının sonuna kadar 100 mağazaya, 2021 sonunda da 150 mağazaya ulaşma hedefimiz var. Türkiye’de birçok mağazacılık faaliyeti olmasına rağmen, biz Türkiye’de gözükmeyen mağazacılık aktiviteleri yapmak, aktif mağazacılık yapmak istiyoruz. Çok da iddialıyız. Hem rekabetçiyiz, hem de Türkiye çapında senetli satış sistemimizle alım gücü daha düşük olan müşterilerimize de hizmet etmeyi düşünüyoruz. Bizim inancımız basit şekilde şudur ki; bir işe kalbini koyarsan, ruhunu katarsan, inanırsan ve peşinde koşarsan o işte başarılı olursun. Asıldığın ipe kanın değecek derler ya. Bizim de bakış açımız aynen budur. Bundan önceki İhlas Pazarlama’nın iş kollarında yaptıklarımız hem buydu. Kalbimizi koyduk ve mesafe kat ettik. Şimdi sıra mağazacılıkta. Çok ümitli ve inançlıyız. Bu işe yatırım yapacağız ve Türkiye’de mağazacılık konusunda en başarılı gruplardan birisi olacak. İhlas bayrağını da Türkiye’nin her yerinde laik olduğu gibi hem Bursa’da yaptığımız gibi en güzel şekilde temsil edeceğiz" dedi.

İhlas Pazarlama büyüyor

Farklı pazarlama yöntemlerini kullandıklarını belirten Korkusuz, "Bir buçuk yıldır sosyal medyada aktif bir pazarlama yaptık. Belirli bir strateji doğrultusunda hareket ediyoruz. Önümüzdeki günlerde televizyon ve diğer medyalarda etkili olacağız. Bunun sadece mağazacılıkla alakalı bir durumu yok, bizim gerçekten çok kuvvetli bir satış örgütümüz var. Türkiye’de emsalsiz servis sistemimiz var. Türkiye’de 168 noktasında kendi servislerimizle vatandaşlara çok hızlı hizmet veriyoruz. Hemen hemen hiçbir markada yoktur ki herhangi bir problemlerinde bir gün içinde servis hizmetini ulaştırsın. Biz bunu yapan iddialı bir kurumuz. Sahada en az 15 milyon cihazımız var. Bu 15 milyon cihaza hizmet verirken, bir günde servis verebilmek muazzam bir yetenek. Amacımız gerekse servisimiz, gerek satışımızı getirdiğimiz bu içimize sinen noktaya mağazacılık konusunda da hızlı şekilde ulaşacağız. Gücümüz var, isteğimiz var. Büyüklerimizden aldığımız sonsuz desteğimizle bize düşen çok çalışma ve yüreğimizi işin ortasına koymaktır. Başarı bizim için kaçınılmaz bir son olacak. Ekibime de vizyonumuza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Samet Doğru - Abdullah Çibir

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muş Hasköy Devlet Hastanesi yeni hizmet binasında hasta kabulüne başladı Muş’un Hasköy ilçesinde yapımı tamamlanan Hasköy Devlet Hastanesi’nin modern donanımlı yeni hizmet binası hasta kabulüne başladı. Muş’un Hasköy ilçesinde yapımı tamamlanan Hasköy Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binasında sağlık hizmetleri verilmeye başlandı. İlçe merkezinde hizmet vermeye başlayan hastanede taşınma sürecinin tamamlandığı ve tüm birimlerin yeni binada faaliyete geçtiği bildirildi. Bölgenin sağlık altyapısını güçlendirmesi hedeflenen yeni hastane binası, modern mimarisi ve donanımlı birimleriyle vatandaşlara hizmet verecek. Yeni hizmet binasında 52 yatak kapasitesi, 6 yoğun bakım yatağı, 2 ameliyathane, 15 yataklı acil müşahede alanı, 8 poliklinik, 5 üniteli diyaliz merkezi, 6 diş ünitesi ile doğumhane bulunuyor. Hastane yönetimi ve sağlık personeli tarafından yürütülen taşınma sürecinin ardından tüm sağlık hizmetleri yeni bina üzerinden sunulmaya başlandı. Hasköy Kaymakamı İsmail Güney, yeni hizmet binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Hastane yönetiminden bilgi alan Kaymakam Güney, yeni binanın ilçeye ve bölge halkına hayırlı olmasını temenni etti. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Rümeysa Doğruyol, açılışa ilişkin yaptığı açıklamada, "Merhaba, Muş Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Rümeysa Doğruyol. Bugün Hasköy Devlet Hastanemizi hizmete açtık. Yeni Hasköy Devlet Hastanemiz 50 yatak kapasiteli, 2 ameliyathane salonu olan, 6 yoğun bakım yatağı bulunan, 5 diyaliz ünitesiyle hizmet verecek. Açılış ve eski hastanenin yeni binaya taşınma sürecinde özveriyle çalışan tüm personelimize, özellikle Başhekimimiz Sibel Burcu Özçelik ve Hastane Müdürümüz Haşim Demir’e teşekkür ediyoruz. Milletimize hayırlı olmasını diliyoruz" dedi. Vatandaşlardan Sabahattin Karayel ise, "Muş’un Hasköy ilçesinde yaşıyorum. Güzel bir hastanemiz oldu, çok memnun kaldık. Bugün açılışı yapıldı. Allah herkese hayırlı uğurlu etsin. Çok mükemmel bir hastane yapılmış. İnşallah iyi doktorlar da gelir" ifadelerini kullandı.
Muş Hasköy Devlet Hastanesi yeni hizmet binasında hasta kabulüne başladı Muş’un Hasköy ilçesinde yapımı tamamlanan Hasköy Devlet Hastanesi’nin modern donanımlı yeni hizmet binası hasta kabulüne başladı. Muş’un Hasköy ilçesinde yapımı tamamlanan Hasköy Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binasında sağlık hizmetleri verilmeye başlandı. İlçe merkezinde hizmet vermeye başlayan hastanede taşınma sürecinin tamamlandığı ve tüm birimlerin yeni binada faaliyete geçtiği bildirildi. Bölgenin sağlık altyapısını güçlendirmesi hedeflenen yeni hastane binası, modern mimarisi ve donanımlı birimleriyle vatandaşlara hizmet verecek. Yeni hizmet binasında 52 yatak kapasitesi, 6 yoğun bakım yatağı, 2 ameliyathane, 15 yataklı acil müşahede alanı, 8 poliklinik, 5 üniteli diyaliz merkezi, 6 diş ünitesi ile doğumhane bulunuyor. Hastane yönetimi ve sağlık personeli tarafından yürütülen taşınma sürecinin ardından tüm sağlık hizmetleri yeni bina üzerinden sunulmaya başlandı. Hasköy Kaymakamı İsmail Güney, yeni hizmet binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Hastane yönetiminden bilgi alan Kaymakam Güney, yeni binanın ilçeye ve bölge halkına hayırlı olmasını temenni etti. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Rümeysa Doğruyol, açılışa ilişkin yaptığı açıklamada, "Merhaba, Muş Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Rümeysa Doğruyol. Bugün Hasköy Devlet Hastanemizi hizmete açtık. Yeni Hasköy Devlet Hastanemiz 50 yatak kapasiteli, 2 ameliyathane salonu olan, 6 yoğun bakım yatağı bulunan, 5 diyaliz ünitesiyle hizmet verecek. Açılış ve eski hastanenin yeni binaya taşınma sürecinde özveriyle çalışan tüm personelimize, özellikle Başhekimimiz Sibel Burcu Özçelik ve Hastane Müdürümüz Haşim Demir’e teşekkür ediyoruz. Milletimize hayırlı olmasını diliyoruz" dedi. Vatandaşlardan Sabahattin Karayel ise, "Muş’un Hasköy ilçesinde yaşıyorum. Güzel bir hastanemiz oldu, çok memnun kaldık. Bugün açılışı yapıldı. Allah herkese hayırlı uğurlu etsin. Çok mükemmel bir hastane yapılmış. İnşallah iyi doktorlar da gelir" ifadelerini kullandı. (İG-
Kocaeli Trendyol Süper Lig: Kocaelispor: 2 - Antalyaspor: 1 (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Kocaelispor sahasında Antalyaspor’u 2-1 mağlup etti. Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 60. dakikada sağ kanattan çizgiye kadar inen Agyei’nin ortasında Churlinov’un kafa vuruşunda top direkten oyun alanına geri döndü. Ardından savunma tehlikeyi uzaklaştırdı. Stat: Kocaeli Hakemler: Gürcan Hasova, Mehmet Kısal, Onur Gülter Kocaelispor: Aleksandar Jovanovic, Ahmet Oğuz, Botond Balogh, Hrvoje Smolcic, Massadio Haidara, Karol Linetty, Habip Keita, Daniel Agyei (Can Keleş dk. 86), Tayfur Bingöl (Samet Yalçın dk. 86), Darko Churlinov (Rigoberto Rivas dk. 73), Bruno Petkovic (Serdar Dursun dk. 90+1) Yedekler: Gökhan Değirmenci, Anfernee Dijksteel, Muharrem Cinan, Furkan Gedik, Tarkan Serbest, Aleksandr Syrota, Joseph Nonge Teknik Direktör: Selçuk İnan Antalyaspor: Abdullah Yiğiter, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Lautaro Giannetti, Kenneth Paal, Soner Dikmen (Jesper Ceesay dk. 75), Dario Saric, Samuel Ballet (Doğukan Sinik dk. 75), Ramzi Safuri (Abdülkadir Ömür dk. 65), Sander Van de Streek (Poyraz Efe Yıldırım dk. 85), Yohan Boli Yedekler: Julian, Samet Karakoç, Hüseyin Türkmen, Dzhikiya, Hasan Yakub İlçin, Ensar Buğra Tivsiz Teknik Sorumlu: Alaattin Gülerce Goller: Hrvoje Smolcic (dk. 23), Tayfur Bingöl (dk. 37) (Kocaelispor), Lautaro Giannetti (dk. 32) (Antalyaspor) Sarı kartlar: Bruno Petkovic, Furkan Gedik, Rigoberto Rivas, Massadio Haidara (Kocaelispor), Veysel Sarı, Ramzi Safuri, Samuel Ballet (Antalyaspor)