SPOR - 27 Aralık 2021 Pazartesi 23:18

Konyaspor Başkanı Özgökçen: 'Ligi en iyi yerde bitirme arzusu içerisindeyiz'

A
A
A
Konyaspor Başkanı Özgökçen: 'Ligi en iyi yerde bitirme arzusu içerisindeyiz'

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, ligde kalan 19 maçı da mücadele ederek ligi en iyi yerde bitirme arzusu içerisinde olduklarını belirtti.

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen iç sahada Beşiktaş’ı 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sezonun ilk yarısını tamamladıklarını kaydeden Fatih Özgökçen, “Sezon başından itibaren hep mücadele edecek bir takım oluşturma gayreti içerisindeydik. Belki mağlup olabiliriz, galip gelebiliriz, berabere de bitebilir ama Konyaspor futbol takımı 90 dakika boyunca mücadele eden bir takım olacak dedik.

Hamdolsun ki bugün 19. maç sonrasında görüyoruz ki bu anı, galibiyeti hepsini bir tarafa bırakın ama ben mücadele eden, 90. dakikaya kadar oyunu alma arzusu içerisinde olan bir takım oluştuğu için takımımla, teknik ekibimizle, hepsiyle gurur duyuyorum. Mücadele azminin bir sonucu olarak bugün de Konyaspor belki tarihinde ilk kez ikinci sırada lidere 7 puan yakınlıkta, kendisinden 6 puan üçüncüden uzaklıkta ligin ilk yarısını sonlandırdı. Ufak tefek takviyeler yapabiliriz. Hocamızın elimize ulaşan bir raporu var, ona göre bakacağız. Belki takviye gerekmeyebilir. Kararı yönetim kurulumuzla vereceğiz. İkinci 19 maçı da bu şekilde mücadele ederek ligi en iyi yerde bitirme arzusu içerisindeyiz” dedi.

Futbolun skora dayalı bir spor olduğunu aktaran Özgökçen, “Kazandığınız zaman mutlaka mutlu olursunuz. Bir de Beşiktaş gibi ülkemizin güzide takımlarından birisini güzel bir oyunla, mücadeleyle mağlup ettiğiniz zaman ister istemez bir sevinç oluşuyor, hem futbolcu arkadaşlarda hem teknik ekipte, hem bizde, hem de Konya şehrinde. Onun için şu anda herkes gayet mutlu” diye konuştu.

Enver Furkan Çelebioğlu - İbrahim Yetkin

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Düzce Düzce’de okullar 1 gün süreyle tatil edildi Düzce (İHA) – Düzce’de devam eden kar yağışı ve meteorolojinin uyarıları dikkate alınarak okullar 1 gün süreyle tatil edildi. Ayrıca; kreş ve anaokuluna devam eden çocuğu olan kadın personel ile malul, engelli ve hamile kamu çalışanları da 1 gün idari izinli sayılacak. Düzce Valiliği’nden yapılan açıklamada, "Hafta sonu boyunca vilayetimiz genelinde etkili olan ve meteorolojik tahminlere göre yarın sabah saatlerinden itibaren etkisini artıracak olan kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın güvenliği için bazı tedbirler alınmıştır. Bu kapsamda; 29 Aralık 2025 Pazartesi vilayetimiz genelinde resmî ve özel tüm örgün ve yaygın eğitim kurumları, rehabilitasyon merkezleri ile Kur’an kurslarında (yetişkinler hariç) eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca; kreş ve anaokuluna devam eden çocuğu olan kadın personel ile (sağlık, güvenlik gibi 24 saat esasına göre hizmet veren birimlerde çalışan personelin durumu hizmetin gereği ilgili birimler tarafından değerlendirilerek planlanacaktır) malûl, engelli ve hamile kamu çalışanları da 1 (bir) gün idari izinli sayılacaktır. Vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmalarını, zorunlu olmadıkça özel araçlarıyla trafiğe çıkmamalarını önemle rica ederiz" denildi. Vali Selçuk Aslan’dan öğrencilere tavsiye Düzce Valisi Selçuk Aslan ise yaptığı açıklamada öğrencilere karın keyfini çıkarmaları önerisinde bulunarak, "Sevgili öğrenciler, beyaz bir örtü gibi şehrimizi saran kar, bugün sizlere küçük bir mola armağan ediyor. Bu tatil; dinlenmek, pencerenizden karı izleyip hayal kurmak için güzel bir fırsat. Karın sevincini yaşayın ama sağlığınızı ve güvenliğinizi de ihmal etmeyin. Kitaplarınız sizi bekler, okulunuz sizi özler; öğretmenleriniz de yeniden aynı heyecanla buluşacakları günü sabırsızlıkla beklerler. Hepinize huzurlu, mutlu ve sıcacık bir kar tatili diliyorum" ifadelerini kullandı.
Mersin Mega gemilerin yeni adresi Mersin Limanı oldu Mersin Valisi Atilla Toros, Mersin Uluslararası Limanı’nda incelemelerde bulundu. Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Vali Toros, liman genişletme projesi kapsamında kurulan yeni otomasyon sistemini yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Ziyarette, Mersin Uluslararası Liman İşletmesi (MIP) Genel Müdürü Ajay Kumar Singh de hazır bulundu. Vali Atilla Toros, gerçekleştirilen yatırımların Mersin Limanı’na önemli katkılar sağladığını belirterek, teknolojik altyapı sayesinde limanda daha hızlı, güvenli ve etkin hizmet sunulacağını ifade etti. Türkiye’de bir ilk: Tam entegre saha otomasyonu Açıklamada, uzaktan kontrol edilebilen tam entegre saha otomasyonu sistemiyle operatörlerin saha koşullarından bağımsız olarak ofis ortamında çalışma imkanına kavuştuğu bildirildi. Gelişmiş sensörler, kameralar ve tarayıcılarla desteklenen sistem sayesinde konteyner elleçleme, istifleme ve transfer süreçlerinde hata payının azaltıldığı, operasyonların daha akıcı hale geldiği kaydedildi. Yeni sistemle birlikte bekleme sürelerinin kısaldığı, saha operasyonlarının ise daha hızlı ve güvenli şekilde gerçekleştirildiği belirtildi. Mega gemilerin yeni rotası: Mersin Limanı Liman genişletme projesi kapsamında tamamlanan altyapı yatırımlarıyla Mersin Limanı’nın kapasitesinin önemli ölçüde arttığı vurgulandı. Dünyanın en büyük konteyner gemileri arasında yer alan ve yaklaşık 400 metre uzunluğa sahip mega gemilerden her hafta 2’sinin Mersin Limanı’na uğrayarak konteyner indirdiği aktarıldı. Yapılan yatırımlar sonucunda limanın yıllık konteyner elleçleme kapasitesinin 2,6 milyon TEU’dan 3,6 milyon TEU’ya yükseldiği ifade edildi. Ayrıca 97 metre yüksekliğe, 71 metre rıhtım erişimine, 30 metre ray açıklığına ve 65 ton kaldırma kapasitesine sahip yeni nesil STS vinçler sayesinde limanın aynı anda iki mega gemiye hizmet verebilir hale geldiği bildirildi.