SPOR - 08 Temmuz 2022 Cuma 20:44

Kürşat Şahin, Loca Fight Club ile Bakü’yü salladı

A
A
A
Kürşat Şahin, Loca Fight Club ile Bakü’yü salladı

Ünlü organizatör Kürşat Şahin Türkiye’de defalarca düzenlediği Kick Boks gecelerini Azerbaycan'da düzenlenen Loca Fight Clup Kick Boks gecesiyle uluslararası alana taşıdı. Organizasyon da birçok ünlü sporcu karşı karşıya gelirken ünlü oyuncu Burak Özçivit de sporculara destek vermek amacıyla tribünlerdeki yerini aldı.

Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de 2 Temmuz gecesi gerçekleştirilen maçlarda Türk sporcular rakiplerine karşı 6-2'lik üstünlük sağladı. Türk sporcularının tarih yazdığı gece hem Bakü için hem de Türk organizatör için bir ilk oldu. Daha önce de birçok ilklere imza atan Kürşat Şahin, Bakü’deki birçok sıkıntı ve olumsuzluklara rağmen 11 aylık hazırlanma süresi neticesinde başarılı bir gece çıkardı. Geceye katılan ünlü oyuncu Burak Özçivit, heyecanla maçları izlerken, maçların ardından şampiyonlara kupasını da verdi. Özçivit'e de gecede plaket takdim edildi. Öte yandan Kürşat Şahin, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde muhteşem bir geceye imza atacak, oradan da Almanya’da Stuttgart Şehrinde çok büyük bir Türk gecesi düzenleyecek.

Kürşat Şahin, Loca Fight Club ile Bakü’yü salladı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tunceli Tunceli merkezli sahte kripto operasyonu: 8 kişi tutuklandı Tunceli’de sahte kripto yatırım platformları üzerinden yürütülen dolandırıcılık ağına yönelik 5 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 8 kişi tutuklandı. Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Nazımiye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, geniş çaplı bir siber dolandırıcılık şebekesine darbe vuruldu. Tunceli İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı teknik ve mali incelemelerde, müşteki T.S.Ö.’nün sahte yatırım platformları aracılığıyla 8 farklı şirket hesabına toplam 3 milyon 480 bin TL göndererek dolandırıldığı ortaya çıkarıldı. Elde edilen deliller doğrultusunda şüphelilerin kimlikleri tek tek tespit edilirken, İstanbul, Balıkesir, Hatay, Mersin ve Manisa’da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 6’sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 2 şüphelinin ise farklı suçlardan cezaevinde bulunduğu belirlendi. Böylece dosya kapsamında toplam 8 şüpheli tutuklanmış oldu. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda ise 5 cep telefonu, 3 SIM kart ve 1 dizüstü bilgisayar ele geçirildi. Soruşturma sürecinde şüphelilerin elde ettikleri paranın izini kaybettirmek amacıyla çok sayıda transfer gerçekleştirdiği ve paraları farklı kripto hesaplarına aktardığı tespit edildi. Yapılan mali analizlerde kullanılan 8 ayrı şirket hesabında toplam 55 milyon TL’lik işlem hacmine ulaşıldığı ortaya konuldu. Yetkililer, vatandaşları hedef alan siber dolandırıcılık suçlarına karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurgularken, özellikle yüksek kazanç vaadiyle sunulan yatırım tekliflerine karşı dikkatli olunması gerektiği uyarısında bulundu.