MAGAZİN - 24 Ağustos 2009 Pazartesi 11:11

'Melekler Korusun'un yeni bölümleri Ayvalık'ta çekiliyor

A
A
A
'Melekler Korusun'un yeni bölümleri Ayvalık'ta çekiliyor

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, geçen yılın Aralık ayında başlayan ve sonrasında İstanbul’da çekimine devam edilen ‘Melekler Korusun’ dizisi, yeni yayın dönemine yine Ayvalık’ta merhaba dedi.

SUAT SALGIN / BALIKESİR 

Başrollerini Hümeyra, Özge Özpirinçci, Avni Yalçın, Rojda Demirer, Mahperi Mertoğlu, Sekan Altunorak, Taner Barlas, Alper Saldıran, Selin Şekerci, Şamil Kafkas, Cem Aktaş ve Yıldız Kültür’ün paylaştığı dizi’nin yeni bölümlerinin çekimlerine Ayvalık Kabristanı’nda başlandı.

Ülke genelini kasıp kavuran ekonomik krizin en derinden vurduğu dizi sektöründeki tüm olumsuzluklara rağmen 13 Bölümlük yeni bir anlaşma ile “motor” diyen dizinin, yine Show TV ekranından izleyicisiyle buluşacağı bildiriliyor.

Önceki gün, sabah saatlerinde Ayvalık kabristanında hummalı bir çalışma ile yeni döneme ait çekimlerin başladığı ‘Melekler Korusun’ adlı dizide mezarının başında babasını ziyaret eden İpek’in (Özge Özpirinçci) mezarın başındaki dramı seyirciyi yeni dönemde epey hüzünlendirecek gibi görünüyor.
Dizi, Ayvalık’ta ki çekimlerden sonra yine İstanbul’da devam edecek.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van Kardan dolayı mahsur kalanlara kumanya desteği Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara kumanya desteği yapıldı. Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara yönelik yardım çalışmalar, Van Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü koordinasyonunda aralıksız devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımın aksadığı güzergâhlarda mahsur kalan araçlarda bulunan vatandaşlara, AFAD arama kurtarma ekipleri ile Hayrat Arama Kurtarma ekibi tarafından gıda ve sıcak içecekten oluşan kumanya yardımı ulaştırıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla sahada görev yapan ekipler, ilgili kurumlarla koordineli şekilde çalışmalarını sürdürüyor. AFAD koordinesinde; emniyet, jandarma, karayolları, Kızılay, belediye ekipleri ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalarda, vatandaşların can güvenliği öncelikli tutuldu. Olumsuz hava şartlarının etkisini sürdürmesi nedeniyle ekipler 7-24 görevinin başında. Yetkiler tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşların zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları, yapılan meteorolojik ve resmi uyarıları dikkate almaları ve güncel yol durumunu takip etmeleri konusunda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Karla mücadele ve yardım çalışmalarımız hava şartları normale dönene kadar kesintisiz şekilde devam edecektir" denildi.