SPOR - 30 Haziran 2011 Perşembe 21:47

Melih Gökçek Ankaragücü'nde

A
A
A
Melih Gökçek Ankaragücü'nde

Türk vatandaşlığına kabul edilerek Melih Gökçek adını alan Tita, kulüp başkanı Ahmet Gökçek ve Sarı-lacivertli yönetimin uzun uğraşları sonucunda Ankaragücü'yle iki yıllık anlaşmaya vardı.

 

 

SİNAN USLU
ANKARA

 

Ankaraspor futbolcusu olan ve 2006-2007 yılında kiralık olarak Sarı-Lacivertli formayı giyen tecrübeli oyuncu, aynı sezon Ankaragücü'nde 6 gole imza atmıştı. Daha sonraki yıllarda Antalyaspor'da kiralık olarak oynayan Melih Gökçek (Tita), kendisini iki yıllığına Sarı-Lacivertli renklere bağlayan imzayı attı.

 

Diğer yandan 2009-2010 sezonunda Ankaragücü'nde kiralık oynayan ve geçen sezon Kardemir Karabükspor'da kiralık olarak parlak bir sezon geçiren golcü oyuncu İlhan Parlak'la da görüşmelerin olumlu bir şekilde devam ettiği ve neticenin önümüzdeki günlerde duyurulacağı bildirildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ağrı Ağrı’da kar ve tipi nedeniyle kapanan 354 köy yolu ulaşıma açıldı Ağrı’da yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan 423 köy yolundan 354’ü, İl Özel İdaresi ekiplerinin yoğun çalışmasıyla yeniden ulaşıma açıldı. Yoğun kar yağışıyla birlikte bazı bölgelerde kar kalınlığı yer yer bir metreyi aşarken, yüksek rakımlı ve merkeze uzak köylerde ulaşım tamamen durma noktasına geldi. Tipinin zaman zaman şiddetlenmesi görüş mesafesini düşürdü. İl Özel İdaresi’nin 115 personel, 95 iş makinesi ve 8 mobil ekip ile yürüttüğü çalışmalar büyük bir özveriyle sürdürüldü. Kapanan yolların açılmasıyla birlikte köylerde yaşayan vatandaşlar il ve ilçe merkezlerine yeniden ulaşım imkânı buldu. Özellikle sağlık, gıda ve temel ihtiyaçlara erişim açısından hayati önem taşıyan köy yollarının açılması, kırsalda yaşayan vatandaşlara rahat nefes aldırdı. Bazı güzergahlarda yoğun rüzgar ve tipi nedeniyle açılan yolların tekrar kapanması üzerine ekiplerin aynı noktalara yeniden müdahale ettiği öğrenildi. Buna rağmen çalışmalar aralıksız devam etti ve birçok yerleşim yerinde günlük hayat yeniden hareketlenmeye başladı. 354 köy yolu ulaşıma açılırken, ulaşıma kapalı bulunan 69 köy yolunda ise İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü, hava şartlarının el verdiği ölçüde yolların açılması için yoğun çaba gösterildiği belirtildi.