MAGAZİN - 16 Mart 2016 Çarşamba 10:29

Meryem Uzerli’nin sevgilisi Ozan Güven’i kıskandı

A
A
A
Meryem Uzerli’nin sevgilisi Ozan Güven’i kıskandı

Meryem Uzerli'nin yeni sevgilisi eski sevgilisi Ozan Güven'i kıskandı.


“Gecenin Kraliçesi” dizisi 15. Bölümde final yapacak olan Meryem Uzerli’nin başrolünü Ozan Güven’le paylaştığı “Annemin Yarası” geçen cuma vizyona girmişti. “Annemin Yarası”nın çarşamba günü yapılan galası büyük ilgi görmüştü. Meryem Uzerli, film çekimleri sırasında aşk yaşadığı Ozan Güven’le galanın yapıldığı salona beraber giriş yapmıştı. Galada Uzerli’nin seyirciler arasında özel bir konuğu vardı. Ünlü oyuncunun 6 aydır beraber olduğu yeni sevgilisi Alp Özcan da filmi Cem Yılmaz’ın arka sırasında izlemişti.

SAHNELERİ İZLEYİP ŞOKE OLDU!

Filmi merakla izleyen Meryem Uzerli’nin sevgilisi Alp Özcan’ın, salondan çıkarken yüzünden düşen bin parçaydı. Yakışıklı iş adamının, Meryem Uzerli’nin Ozan Güven’le uzun süren öpüşme ve sevişme sahnelerini izleyince şoke olup kıskançlık krizine girdiği iddia edildi. Film çıkışı Meryem Uzerli, sevgilisiyle after partiye katıldı. Morali çok bozuk olan Alp Özcan’ın sürekli “Gitmek istiyorum” diyerek Uzerli’ye baskı yaptığı iddia edildi.


OZAN GELİNCE MERYEM’İ KOLUNDAN ÇEKTİ

Meryem Uzerli, after parti sırasında sevgilisini Cem Yılmaz’la tanıştırdı. Görgü tanıklarının anlattıklarına göre bu sırada yanlarına Ozan Güven geldi. Alp Özcan, Ozan Güven’i görünce tek kelime etmedi, öfkelendiğini belli etti ve Meryem Uzerli’yi kolundan tutarak adeta kaçırırcasına partiden götürdü.

Meryem Uzerli’nin geçen yıl Beyoğlu’nda müdavimi olduğu restoranda tanıştığı Alp Özcan, bir yat klübünün sahibi… İş adamının Tuzla’da ve St. Tropez’de şubeleri bulunuyor. Şov dünyasına pek de alışkın olmayan Alp Özcan’la Meryem Uzerli’nin ilişkisinin bu ve bunun gibi kıskançlık krizlerine ne kadar dayanacağı merak konusu oldu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adıyaman ADIMEK’in yıl sonu sergisi açıldı Adıyaman Belediyesi Kadın ve Gençlik Merkezi (ADIMEK) kursiyerlerinin yıl boyunca hazırladığı el emeği göz nuru eserler, ‘Üreten Kadın Güçlü Kadın’ sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Adıyaman Belediyesi’nin kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılımını artırmak amacıyla sürdürdüğü eğitim çalışmaları meyvelerini veriyor. Kadın ve Gençlik Merkezi bünyesindeki usta öğreticiler ve kursiyerler tarafından hazırlanan ürünler, düzenlenen görkemli bir sergiyle kapılarını açtı. Açılış törenine Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin yanı sıra Adıyaman Baro Başkanı Av. Bilal Doğan, STK ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programda yöresel kıyafetli çocukların müzik eşliğinde sunduğu çiğköfte yoğurma gösterisi katılımcılardan büyük alkış aldı. Serginin açılış konuşmasını yapan Başkan Tutdere, Adıyaman’ın her geçen gün daha dirençli ve modern bir kent haline geldiğini vurguladı. 2025 yılının son günlerinde umut dolu mesajlar veren Tutdere, "Belediye olarak şehrimizi yeniden ayağa kaldırmak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Gün geçtikçe iyileşiyor, çocuklarımız ve halkımız için daha güzel bir Adıyaman’ı hep beraber inşa ediyoruz. Zor günler geride kalıyor; artık geleceğe tüm farklılıklarımızla ve umutla bakıyoruz. 2026 yılının, sorunlarını büyük ölçüde aşmış bir Adıyaman’ın yılı olacağına inanıyorum. Bir taraftan altyapı seferberliği yürütürken, diğer taraftan halkımızı kültür ve sanatla buluşturuyoruz. ‘Halkın belediyesi’ olarak her platformda vatandaşımızla iç içe olmak en büyük mutluluğumuz. Bugün burada sadece bir sergi değil, büyük bir felsefeyi ve emeği görüyoruz. Kadınların ne kadar üretken ve büyük bir güç olduğunun en somut kanıtı bu stantlardır" diye konuştu.
İstanbul Sultangazi’de kuyumcu vurgunu: Altınları alıp kayıplara karıştı İstanbul’un Sultangazi ilçesinde yıllardır kuyumculuk yapan bir şahıs, iddiaya göre mahalle sakinlerinden ’emanet’ adı altında topladığı yüklü miktarda altınla ortadan kayboldu. Şikayet üzerine kuyumcu sahibi polis ekiplerince gözaltına alınırken, mağdur sayısının ve vurgunun miktarının artabileceği belirtiliyor. Edinilen bilgiye göre, Sultangazi ilçesinde uzun yıllardır esnaflık yapan Atilla K., iddiaya göre vatandaşların yatırım amacıyla kendisine bıraktığı emanet altınları ve bir süre önce üzerine kayıtlı taşınmazları elden çıkarak kayıplara karıştı. Pazartesi günü dükkanın açılmaması ve telefonların cevapsız kalması üzerine dolandırıldıklarını anlayan vatandaşlar emniyete giderek şikayette bulundu. Dükkan önüne gelen onlarca mağdur, birikimlerinin çalındığını öğrenince büyük şok yaşadı. "Merdiven silerek biriktirmiştim, oğlum hasta" Mağdurlar arasında yer alan ve temizlik işçiliği yaparak birikim yaptığını belirten Güldane Yıldız, "Ben buraya 12 çeyrek altın ve bir yarım altın verdim. Bana telefon açıp adamın kaçtığını söylediler. Ben de koştum buraya geldim. Bunun sonu ne olacak? Altınlarımı geri versinler. Merdiven silmiştim, temizliğe gitmiştim. Benim çalışanım yok, oğlum hasta. Kiracıyım, 13 bin TL kira veriyorum, böyle olur mu? Sonumuz ne olacak, nereye başvuracağız, nereye gideceğiz? Ben gelip sorduğumda arada "Abla tamam, altınların burada duruyor, saklıyorum" diyordu. Allah’ım ya Rabbim, ne olacak, biz battık vallahi. Altınları getirip bize verecek, öyle olmaz. Ben fakir bir kadınım, kiracıyım. Merdiven silip evlere temizliğe gittim" dedi. Firari kuyumcu yakalandı Vatandaşların suç duyurusu üzerine harekete geçen Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede Atilla K.’yı yakalayarak gözaltına aldı. Mağdur sayısının ve vurgunun miktarının artabileceği belirtiliyor. Gözaltında bulunan Atilla K.’nın emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.