DÜNYA - 14 Mart 2013 Perşembe 12:56

Nascar pilotu test sürüşü yaparsa!

A
A
A
Nascar pilotu test sürüşü yaparsa!

Amerika’da bir içecek firmasının hazırladığı inanılmaz şaka izleyenleri oldukça şaşırttı. Kılık değiştirerek bir galeriye giden ve spor araba denemek istediğini belirten şakacı Jeff Gordon aracın şoför koltuğuna oturduktan sonra araç sürüş şekliyle satıcının yüreğini ağzına getirdi.

Amerika’da bir içecek firmasının hazırladığı inanılmaz şaka izleyenleri oldukça şaşırttı. Kılık değiştirerek bir galeriye giden ve spor araba denemek istediğini belirten şakacı Nascar Pilotu Jeff Gordon, aracın şoför koltuğuna oturduktan sonra araç sürüş şekliyle satıcının yüreğini ağzına getirdi. Otomobili oldukça hızlı kullanan Gordon, satıcının tüm ikazlarına rağmen aracı durdurmuyor.

Satıcının çığlıkları ve korkusu gizli kamera tarafından saniye saniye görüntülenirken, satıcı otomobilden indikten sonra Gordon'a saldırıyor. Olayın bir şaka olduğunu söyledikten sonra satıcının yüzündeki şaşkın ifade ise izleyenlerde tebessüm oluşmasına neden oluyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişi Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım durdu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde, Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım bir süre durdu. Karayolları ekiplerinin ters yönden ulaşarak yaptığı müdahale ile trafik akışı kısmen sağlanırken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde yoğun kar yağışı devam ediyor. Kış lastiği veya zincir takmadan yola çıkan araçlar ulaşımın aksamasına neden oldu. TEM otoyolunun Ankara istikametinde Çaydurt bölgesinde 3 şeridi, 3 tırın tedbirsizliği sonucu kapandı. Tırların yolu kapatmasıyla birlikte Ankara istikametinde ulaşım tamamen kesildi ve bölgede kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Ekipler ters şeritten müdahale etti Konuyla ilgili olarak Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada, "Anadolu Otoyolu’nun Ankara yönünde, Çaydurt Otoyol Dinlenme Tesisi’nin yaklaşık 1 kilometre gerisinde saat 23.15’te, 3 şeridin tamamında, 3 adet tırın tedbirsizliği sonucu yolu kapatması nedeniyle ulaşım geçici olarak kesintiye uğramıştır. Karayolları ekiplerince ters yönden müdahale edilerek otoyolda trafik akışı kısmen sağlanmış olup, ulaşımın normale dönmesi için çalışmalara devam edilmektedir" denildi. Bolu geçişinde zor anlar Otoyolun Bolu geçişinde yoğunluk ve kış şartları nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Güzergah üzerinde yolda kalan tırlar ve otomobiller nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, sürücüler zor anlar yaşadı. Öte yandan D-100 karayolunda da ulaşımda güçlükler yaşandı. Yolda kalan bir tır, Karayolları ekiplerine ait greyderin halatla çekmesi sonucu bulunduğu yerden kurtarıldı. Ekiplerin, TEM Otoyolu’nda ulaşımı normale döndürmek ve yolda kalan araçları kurtarmak için başlattığı çalışmalar aralıksız sürüyor.