SPOR - 25 Haziran 2018 Pazartesi 23:03

ÖZET İZLE | İran - Portekiz özet izle goller izle

A
A
A
ÖZET İZLE | İran - Portekiz özet izle goller izle

İran - Portekiz... 2018 FIFA Dünya Kupası'nda İran ile Portekiz karşı karşıya geldi. İşte İran Portekiz karşılaşmasının geniş özeti ve detayları...

İran - Portekiz karşılaşması... 2018 FIFA Dünya Kupası'nda İran ile Portekiz karşı karşıya geldi.

B Grubu'nda oynanan mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Portekiz'in golü Ricardo Quaresma'dan gelirken, İran'ın golü ise 90. dakikada penaltıdan Ansarifard'ın ayağından geldi.

QUARESMA'DAN TRİVELA

Portekiz'in maçtaki tek golünü Beşiktaşlı Ricardo Quaresma kaydetti. Yıldız futbolcu ilk yarının son anlarında kendine has bir trivela vuruşu yaparak takımının maçtaki tek golüne imzasını attı.

RONALDO PENALTI KAÇIRDI

Portekiz'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, karşılaşmada bir penaltı vuruşundan yararlanamadı. Ronaldo'nun vuruşunda kaleci gole izin vermedi.

SON DAKİKADA VAR DEVREYE GİRDİ

Mücadelenin son anlarına Portekiz 1-0 önde girerken, Video Hakem Sistemi ile İran penaltı kazandı. İran'da topun başına geçen Ansarifard topu ağlara gönderdi ve takımına 1 puan kazandırdı.

İRAN'A YETMEDİ

İran son dakikada penaltıdan gol bulsa da bu gol gruptan çıkmak için yeterli olmadı. İran grubu üçüncü sırada tamamladı ve turnuvaya veda etti.

RAKİP URUGUAY

B Grubu'nu İspanya'nın ardından ikinci sırada tamamlayan Portekiz'in rakibi Uruguay oldu. A Grubu'nu ilk sırada tamamlayan Uruguay, bir sonraki turda Portekiz ile karşı karşıya gelecek.

İRAN - PORTEKİZ KARŞILAŞMASININ GENİŞ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişi Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım durdu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde, Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım bir süre durdu. Karayolları ekiplerinin ters yönden ulaşarak yaptığı müdahale ile trafik akışı kısmen sağlanırken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde yoğun kar yağışı devam ediyor. Kış lastiği veya zincir takmadan yola çıkan araçlar ulaşımın aksamasına neden oldu. TEM otoyolunun Ankara istikametinde Çaydurt bölgesinde 3 şeridi, 3 tırın tedbirsizliği sonucu kapandı. Tırların yolu kapatmasıyla birlikte Ankara istikametinde ulaşım tamamen kesildi ve bölgede kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Ekipler ters şeritten müdahale etti Konuyla ilgili olarak Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada, "Anadolu Otoyolu’nun Ankara yönünde, Çaydurt Otoyol Dinlenme Tesisi’nin yaklaşık 1 kilometre gerisinde saat 23.15’te, 3 şeridin tamamında, 3 adet tırın tedbirsizliği sonucu yolu kapatması nedeniyle ulaşım geçici olarak kesintiye uğramıştır. Karayolları ekiplerince ters yönden müdahale edilerek otoyolda trafik akışı kısmen sağlanmış olup, ulaşımın normale dönmesi için çalışmalara devam edilmektedir" denildi. Bolu geçişinde zor anlar Otoyolun Bolu geçişinde yoğunluk ve kış şartları nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Güzergah üzerinde yolda kalan tırlar ve otomobiller nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, sürücüler zor anlar yaşadı. Öte yandan D-100 karayolunda da ulaşımda güçlükler yaşandı. Yolda kalan bir tır, Karayolları ekiplerine ait greyderin halatla çekmesi sonucu bulunduğu yerden kurtarıldı. Ekiplerin, TEM Otoyolu’nda ulaşımı normale döndürmek ve yolda kalan araçları kurtarmak için başlattığı çalışmalar aralıksız sürüyor.