SPOR - 05 Temmuz 2017 Çarşamba 15:55

Pepe: 'Beşiktaş'a kupalar kazanmaya geldim'

A
A
A
Pepe: 'Beşiktaş'a kupalar kazanmaya geldim'

Beşiktaş'ın yeni transferi Portekizli yıldız Pepe, son 5 senedir yükselen bir Beşiktaş olduğunu söyleyerek, "Ben de bu Beşiktaş'ın içine tohumlarımı bırakmak istiyorum. Beşiktaş'a kupalar kazanmak için geldim" dedi.

Beşiktaş'ın yeni transferi deneyimli savunma oyuncusu Pepe, düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu. Başkan, yönetim ve taraftarın gösterdiği ilginin transfer sürecini kolaylaştırdığını hatırlatan Pepe, "Beklentim burada kupalar kazanmaya devam etmek. Saha içinde bütün benliğimle oynuyorum. Her gün çalışmayı da seviyorum. Son 5 senedir gelişen bir Beşiktaş var. Ben de bu Beşiktaş'ın içine tohumlarımı bırakmak istiyorum. Herhalde taraftarlar hırsımdan kuşku duymuyordur. Büyük maçları da severim. O maçlarda hırsımı yeteri kadar göstereceğimi de biliyorum" ifadelerini kullandı.

Pepe: "Ronaldo ile uzun süredir arkadaşız"

Cristiano Ronaldo'nun bir gün Beşiktaş'a gelip gelemeyeceği yönündeki bir soruya ise tecrübeli futbolcu şöyle cevap verdi:
"Menajerimiz burada. Kendisi hem Querasma hem de beni buraya getirdi. Ronaldo konusunu da ona sormalısınız. Ricardo ile uzun zamana dayanan bir arkadaşlığımız var. Bana 'Kartal Pençesi'ni de öğretmişti. Cristiano Ronaldo ile de uzun süreli bir arkadaşlığımız var" diye konuştu.

İlgili Haberler

"Kendimi güçlü hissediyorum"

Konfedarayon Kupası'nda oynamasının kendisini nasıl hissettirdiği yönündeki bir soru hakkında ise Pepe, şöyle konuştu:
"Çok güçlü hissediyorum kendimi. Şili maçında oynayamadım. Kupayı kazanamadığımız için de üzüldüm. Kısa bir tatilden sonra burada olacağım. Yönetimimiz, futbolcu arkadaşlarımız, çalışanlarımızla kısacası hep beraber Beşiktaş kariyerime güzel bir başlangıç yapmak istiyorum."

"Beşiktaş'a kupalar kazanmaya geldim"

Geçen sene Querasma ile beraber Beşiktaş maçlarını izlediğini ifade eden Portekizli savunma oyuncusu, "Onun anlattığı kadarıyla da hocamız çok iyi bir insan. Zaten kendini de ispatlamış biri. Beşiktaş ile kupalar kazanmak için buradayım. Zaten kupa kazanacağıma inanmasam buraya gelmezdim. Zafere giden yolda terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim" şeklinde konuştu.

Pepe, son olarak iyi bir takıma sahip olduklarını vurgulayarak, "Şampiyonlar Ligi'nde güzel bir şekilde ilerleyeceğimize inanıyorum. Hatta bir gün bu hayalle devam edersek Şampiyonlar Ligi kupasını da kazanabiliriz" dedi.

Fikret Orman: "Nokta atışlar yapacağız"

Defans hattındaki eksiklikten dolayı bu bölgeye ağrılık verdiklerini söyleyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: "Geçen sene çok iyi bir sezon geçirdik. Marcelo ve Tosic de çok iyi işler yaptılar. Kjaer hakkında bir şey söylemek istemiyorum. Şu an elimizdeki oyuncular çok kaliteli. Pepe zaten kariyeri belli olan bir oyuncu. Transfere çok ihtiyacımız yok zaten sadece nokta atışlar yapacağız" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş dünyanın sayılı kulüplerinden biridir"

Yapılan transferleri takıma katkı sağlayacak isimlerden seçtiğini söyleyen Orman, şöyle konuştu:
"Biz bir transferi dünyada ses getirsin diye yapmıyoruz. Biz oyuncunun kulübe fayda sağlaması için aldık. Ama yine de herkesin Beşiktaş'tan bahsetmesi güzel bir şey. Biz Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olacak bir takım kurmak istiyoruz. İnşallah Pepe de bir an önce takım arkadaşlarıyla da kaynaşır."

Son olarak geçmiş dönemlerde yaşanan terör olaylarına da değinen Başkan Orman, "İstanbul güvenli bir şehirdir. Terör olayları her yerde oluyor. Burada çok güzel maçlar oynadık ve bundan sonra da oynamaya devam edeceğiz" diyerek sözlerini noktaladı. 

Bora Akyol-Mehmet Şirin Topaloğlu-Uygar Aydın

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişi Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım durdu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde, Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım bir süre durdu. Karayolları ekiplerinin ters yönden ulaşarak yaptığı müdahale ile trafik akışı kısmen sağlanırken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde yoğun kar yağışı devam ediyor. Kış lastiği veya zincir takmadan yola çıkan araçlar ulaşımın aksamasına neden oldu. TEM otoyolunun Ankara istikametinde Çaydurt bölgesinde 3 şeridi, 3 tırın tedbirsizliği sonucu kapandı. Tırların yolu kapatmasıyla birlikte Ankara istikametinde ulaşım tamamen kesildi ve bölgede kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Ekipler ters şeritten müdahale etti Konuyla ilgili olarak Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada, "Anadolu Otoyolu’nun Ankara yönünde, Çaydurt Otoyol Dinlenme Tesisi’nin yaklaşık 1 kilometre gerisinde saat 23.15’te, 3 şeridin tamamında, 3 adet tırın tedbirsizliği sonucu yolu kapatması nedeniyle ulaşım geçici olarak kesintiye uğramıştır. Karayolları ekiplerince ters yönden müdahale edilerek otoyolda trafik akışı kısmen sağlanmış olup, ulaşımın normale dönmesi için çalışmalara devam edilmektedir" denildi. Bolu geçişinde zor anlar Otoyolun Bolu geçişinde yoğunluk ve kış şartları nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Güzergah üzerinde yolda kalan tırlar ve otomobiller nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, sürücüler zor anlar yaşadı. Öte yandan D-100 karayolunda da ulaşımda güçlükler yaşandı. Yolda kalan bir tır, Karayolları ekiplerine ait greyderin halatla çekmesi sonucu bulunduğu yerden kurtarıldı. Ekiplerin, TEM Otoyolu’nda ulaşımı normale döndürmek ve yolda kalan araçları kurtarmak için başlattığı çalışmalar aralıksız sürüyor.