SPOR - 03 Ağustos 2016 Çarşamba 18:18

Yıldız oyuncu Eskişehirspor’da

A
A
A
Yıldız oyuncu Eskişehirspor’da

Fenerbahçe ve A Milli Takım formalarını uzun yıllar terleten tecrübeli futbol oyuncusu Semih Şentürk, Eskişehirspor’a 1+1 yıllık imza attı.

Transfer döneminde ismi birçok Süper Lig ekibi ile anılan 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu Semih Şentürk, bugün kendisini Eskişehirspor’a bağlayan sözleşmeye imzasını attı. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine, Başkan Halil Ünal ve Sportif Direktör İzzet Erdoğan da katıldı. İmza töreninden saatler önce tesislere gelen Eskişehirsporlu taraftarlar ise, Semih Şentürk ile fotoğraf çektirebilmek için birbirleri ile yarıştı.

İmza töreni öncesinde konuşan Başkan Halil Ünal, tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Yaklaşık 1 aydır Semih Şentürk ile görüştüklerini anlatan Başkan Ünal, "Bildiğiniz gibi yaklaşık 1 aydan fazla bir süredir Semih’le flörtümüz vardı. Milli Takım’dan bu yana bir yakınlığımız var. Semih Şentürk’ü anlatamaya gerek yok herkes yakından tanıyor. Süper Lig’de 2 kere gol kralı oldu. Milli Takım forması ile bizi defalarca ayağa kaldırdı. Semih’in Süper Lig’den çok talibi vardı. Zaten bizim ligimizde bizden başka takımı düşünmesi herhalde olmazdı. Gönül koyardık. Bize nasip oldu. Kendisine yeniden gol krallıkları diliyoruz. Şampiyonluk için geldi kendisi. Semih artık gollerini sizin için atacak" dedi.

"Benim için bu şampiyonluk hepsinden daha önemli olacak"

Başkanın ardından konuşan Semih Şentürk ise, 15 sene önce futbola başladığı gibi heyecanlı olduğunu aktardı. Biran önce antrenmanlara başlamak istediğini dile getiren tecrübeli oyuncu, "Çok heyecanlıyım. Sanki 15 sene önce futbola yeni başlamış gibi şu an çok heyecanlıyım. Biran önce Topuk Yaylası’na gidip, antrenmanlara başlamak istiyorum. Bu camianın Süper Lig’e çıkacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın, ben bunun için geldim. Daha önce birçok şampiyonluk yaşadım. Ama size buradan söz veriyorum, benim için bu şampiyonluk hepsinden daha önemli olacak. Ben buraya birçok takımlarla geldim. Her sene Eskişehirspor’un eski stadında hayranlıkla taraftarı izledim. En son Başakşehir maçında da gelmiştim, oyuna girememiştim ama içimden ’Keşke bu takımda oynayabilseydim’ diye geçirdim. Umarım atacağım gollerle, vereceğim katkı ve tecrübe ile inşallah bu sene çıkaracağız takımı" şeklinde konuştu.

"Yürekli adamları yazacak tarih"

Semih Şentürk’ün konuşması sık sık taraftarlar tarafından yapılan "Cefakar taraftara fedakar topçu, inandık göreceğiz şampiyonluğu, yürekli adamları yazacak tarih, hoşgeldin Es-Es’e hoşgeldin Semih" tezahüratlarıyla kesildi.

Öte yandan PTT 1. Lig’de yer almasına rağmen yıldız transferlerine devam eden Eskişehirspor, daha önce Akaminko, Uğur İnceman ve Erkan Zengin’i de kadrosuna katmıştı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Kayseri’de 2025 yılında 375 şahsa fuhuştan işlem yapıldı Kayseri’de polis ekipleri tarafından 2025 yılında yapılan çalışmalarda 375 şahsa fuhuştan işlem yapılırken, 2 milyon 47 bin TL idari para cezası uygulandı. Öte yandan yapılan çalışmalarda, ‘fuhuşa teşvik, aracılık veya zorlama’ suçundan 6 masaj salonu mühürlenirken, 683 sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi. Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından 2025 yılı içerisinde yapılan çalışmalarda, ‘fuhuşa teşvik, aracılık veya zorlama’ suçundan 21 kez adli işlem yapılırken, adli işlemler neticesinde 33 şahsa şüpheli olarak işlem yapıldı. 375 şahsa fuhuştan idari işlem yapılarak 2 milyon 47 bin 192 TL idari para cezası uygulanarak, 87 ikamet ve oda mühürlendi. Ekipler tarafından ‘kumar oynanması için yer ve imkan sağlama’ suçundan, 41 kumar olayında şüpheli olarak 43 şahsa adli işlem yapılırken, yapılan işlemler neticesinde 1 milyon 507 bin 261 TL idari para cezası uygulandı. Konuyla alakalı 41 yer mühürlendi. Ayrıca ekipler tarafından masaj salonlarına yönelik yapılan denetlemelerde; 67 iş yeri denetlenirken, denetlemede belge eksikliklerinden dolayı 60 masaj salonuna idari işlem uygulandı. 6 masaj salonuna ‘fuhuşa teşvik, aracılık veya zorlama’ suçundan yapılan adli işlemlerde 12 şüpheli şahıs yakalanırken, masaj salonunda tespit edilen 20 yabancı uyruklu şahıs, Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Denetimlerde 42 masaj salonu mühürlendi. Öte yandan, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 2025 yılında yapılan sanal devriye çalışmalarında müstehcen paylaşımlar yaptığı tespit edilen 683 sosyal medya hesabına erişim engeline getirildi.