SPOR - 06 Aralık 2022 Salı 19:16

Yunus Akgün, 4 yıl daha Galatasaray'da

A
A
A
Yunus Akgün, 4 yıl daha Galatasaray'da

Galatasaray, genç oyuncusu Yunus Akgün ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.


Galatasaray, Yunus Akgün ile olan sözleşmesini 2026 yılına kadar uzattı. Sarı-kırmızılılardan sözleşme detayı ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Profesyonel futbolcumuz Yunus Akgün ile sözleşmesinin tadil edilerek uzatılması konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcuya 2022-2023 sezonu için 13.650.000 TL, 2023-2024 sezonu için 14.950.000 TL, 2024-2025 sezonu için 17.200.000 TL ve 2025-2026 sezonu için 19.750.000 TL garanti ücret ödenecektir."
22 yaşındaki orta saha, bu sezon 10 Süper Lig maçında forma giyerken 1 asistlik katkı sağladı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Ataşehir’de DEAŞ operasyonu: Yılbaşı öncesi saldırı hazırlığındaki şüpheli yakalandı Ataşehir’de İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, yılbaşı ve Noel dönemine yönelik saldırı hazırlığında olduğu değerlendirilen 1 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından, DEAŞ silahlı terör örgütünün yaklaşan Noel ve yılbaşı etkinlikleri kapsamında başta gayrimüslim şahıslar olmak üzere tüm ülkeyi hedef alan eylem çağrıları üzerine başlatılan soruşturma kapsamında operasyon gerçekleştirildi. Muhtemel saldırı planlarının önlenmesi amacıyla yürütülen çalışma çerçevesinde; hakkında soruşturma başlatılan 1 şüpheliye yönelik 26 Aralık günü saat 06.30’da Ataşehir ilçesinde operasyon düzenlendi. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin adresinde yapılan aramalarda; 1 adet Baretta marka 7.65 mm çapında tabanca, 1 adet 7.65 mm şarjör, 25 adet fişek, 1 adet tabanca kılıfı, 13 adet bıçak ve çakı, 1 adet teleskopik jop, üzerinde Arapça yazı bulunan 1 adet komando beresi, 1 adet akımölçer, 5 adet cep telefonu, 1 adet sim kart, 1 adet dizüstü bilgisayar ile toplatma, yasaklama ve el koyma kararı bulunan 33 adet örgütsel kitap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin adliyedeki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.