EĞİTİM - 03 Nisan 2017 Pazartesi 14:50

GTÜ Rektörü Prof. Dr. Görgün ‘Yılın Rektörü’ seçildi

A
A
A
GTÜ Rektörü Prof. Dr. Görgün ‘Yılın Rektörü’ seçildi

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Rektörü Prof.

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, magazinci.com tarafından her yıl düzenlenen ‘İnternet Medyası Magazin Oskarları 2017’ ödül töreninde yılın en iyi üniversite rektörü ödülünü aldı.


Ulusal çapta yılın en iyilerinin ödüllendirildiği İnternet Medyası Magazin Oskarları 2017 ödül töreni İstanbul gerçekleştirildi. magazinci.com tarafından her yıl düzenlenen ‘İnternet Medyası Magazin Oskarları’ ödül töreninde yılın en iyi üniversite rektörü ödülü Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün’ün oldu. 2014 yılında GTÜ’ye atanan, yaptığı çalışmalarla üniversitenin akademik başarısına, yenilikçi, inovatif atılımlarına, üniversite sanayi bütünleşmesine verdiği destekle son dönemlerde bir birinden farklı platformlardan takdir gören Görgün ödülünü Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım’ın elinden aldı.


Gecede Yılın Valisi ödülü Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun olurken, Yılın Ticaret Odası ödülü Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’e verildi. Sanayi ve Üretime Katkı ödülü ise GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım’a verildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ağrı Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet TFF Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden Ağrı Kadın Futbol Takımı, yoğun kar yağışı ve dondurucu soğuklara rağmen sahasında Kahramanmaraş Anadolu Spor Kadın Futbol Takımı’nı 4-1 mağlup etti. Ağrı’da dünden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Vali Lütfü Yiğenoğlu Stadı karla kaplandı. Maçın oynanabilmesi için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak koordinesinde sabah erken saatlerde başlatılan çalışmalarla saha zemnindeki kar kütlesi temizlendi. Yaklaşık 3 saat gecikmeli başlayan karşılaşma, olumsuz hava şartlarına rağmen oynandı. Kar yağışının ardından etkisini artıran dondurucu soğuk, futbolcuları zorladı. Karşılaşma boyunca sahadaki oyuncular kadar yedek kulübesindeki futbolcular da soğuktan korunmak için battaniyelere sarıldı. Zorlu hava şartlarında oynanan mücadelede ev sahibi ekip, oyunun kontrolünü elinde tutmayı başardı. Ağrı Kadın Futbol Takımı’na galibiyeti getiren golleri İrem, Esma, Müjde ve Hasret (penaltıdan) kaydetti. Konuk ekip Kahramanmaraş Anadolu Spor Kadın Futbol Takımı’nın tek golü ise birinci yarıda geldi. Karşılaşmayı Şeker Fabrikası Müdürü Kürşat Erdoğan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, Ticaret Borsası Başkanı Ömer Yıldırım ve Ağrı 1970 Spor Kulübü Asbaşkanı Tekin Yuşan tribünden takip etti. Maçın ardından açıklamada bulunan Ağrı Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Önder Tunay, zorlu şartlara rağmen sahada mücadeleyi bırakmayan futbolcularını tebrik etti. Tunay, hava koşullarının oyunu zorlaştırdığını ancak takımının gösterdiği performanstan memnun olduğunu ifade etti. Futbolcular ise karşılaşma sonrası yaptıkları açıklamada, havanın çok soğuk olduğunu ancak sahadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.