SPOR - 26 Mayıs 2017 Cuma 15:40

Meliha, Eczacıbaşı VitrA’da

A
A
A
Meliha, Eczacıbaşı VitrA’da

Eczacıbaşı VitrA, milli smaçör Meliha İsmailoğlu’nu renklerine bağladı.

Eczacıbaşı VitrA, milli smaçör Meliha İsmailoğlu’nu renklerine bağladı.


1993 doğumlu oyuncu, arka arkaya 2 kez Dünya Şampiyonu olan dünyanın ilk ve tek kulübüne gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirtirken, Eczacıbaşı Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada da “Yeni sezon hedeflerimiz doğrultusunda önemli bir transfer daha gerçekleştirdik. Meliha, yeni planlamamız içinde profilimize uygun, potansiyeli olan bir oyuncu. Takımımıza önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz” denildi.



Meliha İsmailoğlu kimdir


Voleybola 8 yaşında başlayan Meliha İsmailoğlu, Bosna Hersek asıllı Türk milli voleybolcudur.


Smaçör mevkiinde görev alan Meliha sırasıyla, Kula Gradacac (2001-2011), İlbank (2011-2014) ve Fenerbahçe (2014-2017) kulüplerinde forma giydi.


1993 doğumlu oyuncu, Türkiye’nin salon ve plaj voleybolu takımlarında oynadı. 2009 ve 2011’de Bosna Hersek’te “Yılın Voleybolcusu” seçilen Meliha, kulüp takımlarıyla, Türkiye Ligi Şampiyonluğu (2014-2015, 2016-2017), Türkiye Kupası Şampiyonluğu (2014-2015, 2015-2016, 2016-2017) ve Avrupa Şampiyonlar Ligi üçüncülüğü (2015-2016) yaşadı. Milli Takımlarla ise 2014 Avrupa Ligi Şampiyonu, 2015 Avrupa Oyunları Şampiyonu, 2015 U23 Dünya İkincisi oldu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Antalya’da hortum dehşeti: Evlerin çatısı uçtu, ağaçları kökünden söktü, otomobil ters döndü Antalya’nın Manavgat ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan hortum, Karacalar ve Sülek Mahallelerinde seralarda ve evlerde büyük hasara yol açarken, hortumun havaya savurup ters döndürdüğü otomobil bir kişinin yaralanmasına sebep oldu. Manavgat-Akseki yol ayrımından başlayarak D-400 Karayolunun üst kısmında etkili olan hortum Karacalar ve Sülek Mahallelerinde çok sayıda serayı yerle bir ederken, büyük bölümü Sülek Mahallesi’nde olmak üzere 5-6 tane evin çatısını uçurdu. Geçtiği güzergahta ağaçları kökünden söken hortum, Sülek Mahallesi’nde evin önünde park halindeki FİAT marka otomobili yaklaşık 4 metre savurup traktörün üzerine fırlattı. Otomobilin savrulması sırasında yakında bulunan 20 yaşındaki Sude Kiraz yaralandı. Yaralı, 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. İhbar üzerine Sülek Mahallesi’ne Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi, AFAD ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakolu’na bağlı ekipler sevk edildi. Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Sülek ve Karacalar Mahallelerinde incelemelerde bulundu. Evlerinin çatısı uçan, aracı zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Metin, bazı seraları gezerek zarar durumu hakkında bilgi aldı. "Hayvan ahırlarının duvarları yıkıldı" Sülek Mahalle Muhtarı Ercan Mutlu, köylerinde zararın büyük olduğunu belirterek "Ne olduğunu anlayamadık. Dışarı çıktığımızda uçan çatıları, yıkılan ağaçları ve ters dönen aracı gördük. Hayvan ahırlarının duvarları yıkıldı. Hayvanlar sağlam kalan ahırlara aktarıldı" dedi. "Çok sayıda sera zarar gördü" Karacalar Muhtarı Şevket Kaplan ise hortumun Akseki yol ayrımından köylerine doğru geldiğini belirterek "Evimde otururken bir uğultuyla dışarı çıktım ve sesin hızla uzaklaştığını duydum. Köy içerisinde bazı evlerin çatısı uçtu. Aşağıda çok sayıda sera zarar gördü" dedi.