EKONOMİ - 30 Mayıs 2024 Perşembe 14:19

Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, yurt dışındaki ilk mağazasını Azerbaycan’da açtı

A
A
A
Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, yurt dışındaki ilk mağazasını Azerbaycan’da açtı

Maskülen stil ile öne çıkan Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, yurt dışındaki ilk mağazasını Azerbaycan’da açtı. Yurt dışında büyümeye, konumunu güçlendirmeye devam eden Kiğılı, Abdullah Kiğılı Exclusive Cut ile mağaza ağını genişletiyor.



Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, terzilik geleneğine odaklanan koleksiyonuyla modern çizgileri ve zamansız şıklığı bir araya getirerek erkek giyiminde farklı bir deneyim sunuyor. Azerbaycan’daki ilk mağazasıyla, marka Azerbaycan erkeklerine özel tasarımlarını ve kalitesini sunmanın heyecanını yaşıyor.



Marka, 270 metrekare alana sahip Azerbaycan’daki ilk mağazasının açılışını 28 Mayıs tarihinde Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem, Yurt Dışı Operasyon Direktörü Taylan Kiralı ve Yurt Dışı İş Geliştirme Müdürü Furkan Karahan’ın katılımıyla gerçekleştirdi. Marka, Azerbaycan’daki ilk mağazasının yanı sıra global arenada varlığını güçlendirerek erkek modasında dikkat çekmeye devam edecek.



Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem, Azerbaycan mağaza açılışında konuyla ilgili şunları dile getirdi: "Abdullah Kiğılı Exclusive Cut olarak, markamızın mirasını ve terzilik geleneğini yansıtan bir koleksiyon sunmaktan gurur duyuyoruz. Azerbaycan’daki ilk mağazamızı açmak, markamızın uluslararası alandaki büyüme stratejimizin önemli bir parçasını oluşturuyor. Bu adımı atarken, Azerbaycanlı erkeklerin benzersiz tarzını ve tercihlerini dikkate aldık ve onlara özel, özgün parçalar sunmaya odaklandık. Yenilikçi ve kaliteli ürünlerimizle Azerbaycan pazarına adım atmak, bize büyük bir heyecan ve motivasyon veriyor" dedi.



Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, yurt dışındaki ilk mağazasını Azerbaycan’da açtı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Mersin Okul müdürünü vuran öğrenci ile babası tutuklandı Mersin’in Anamur ilçesinde okul müdürünü vuran 12 yaşındaki öğrenci ile azmettirme suçundan gözaltına alınan babası çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Olay, dün sabah saat: 08.30 sıralarında ilçeye bağlı Çarıklar Mahallesi’ndeki Çarıklar Rüştü Kazım Yücelen Ortaokulu’nun bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, M.K. (12), okulun önünde oturan okul müdürü Ender Kara’ya (39) doğru hızla gelerek tüfekle ateş etti. Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Kara, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri ise çocuğu okulda gözaltına aldı. Olayda kullanılan ruhsatsız tüfeğe el konulurken baba Y.K. de (55) Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gözaltına alındı. Baba ve oğlunun savcılıkta ifadesi alınmasının ardından tasarlayarak, kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmeye teşebbüs ve azmettirme suçlarından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Şüpheli baba azmettirme, oğlu ise öldürmeye teşebbüs suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Valilik olayla ilgili açıklama yapmıştı Mersin Valiliği olayla ilgili yaptığı açıklamada; "İlimiz Anamur İlçesi Çarıklar Mahallesinde bulunan Çarıklar Rüştü Kazım Yücelen Ortaokulunda, 22.12.2025 günü saat: 08.30 sıralarında M.K. isimli öğrenci, okul bahçesinde, Okul Müdürü E.K.’yı tüfek ile karın bölgesinden yaralamıştır. Yaralanan Okul Müdürü E.K. derhal hastaneye kaldırılmış olup, tedavisi devam etmektedir. Olayı gerçekleştiren öğrenci gözaltına alınmış, konuya ilişkin adli ve idari tahkikat başlatılmıştır" denilmişti. Öteyandan Mersin’deki bir hastaneye sevk edilen okul müdürünün tedavisinin yoğun bakım servisinde sürdüğü bildirildi.