ASAYİŞ - 18 Ekim 2025 Cumartesi 18:57

Kamyonet ile makas atan şahsa 10 bin 260 TL para cezası

A
A
A
Kamyonet ile makas atan şahsa 10 bin 260 TL para cezası

Bağcılar’da kamyonetle makas atarak trafiği tehlikeye düşürdüğü belirlenen şahsa 10 bin 260 TL idari para cezası uygulandı. Sürücü hakkında ‘trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek’ suçundan adli işlem başlatıldı.


İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nce, sosyal medya platformlarında paylaşılan görüntülerde, bir şahsın kamyonet ile makas atarak trafik akışını tehlikeye düşürdüğü belirlendi. Olaya ilişkin çalışma başlatan polis ekipleri, Bağcılar İnönü Caddesi’nde kamyonet ile makas atarak trafik akışını tehlikeye düşüren S.Ö. (26) isimli şahsı yakaladı.


Kamyonet sürücüsüne 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun ‘makas atmak’ ve ‘saygısızca araç kullanmak’ maddelerinden 10 bin 260 TL trafik idari para cezası uygulandı.


Öte yandan sürücü hakkında ‘trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek’ suçundan adli işlem de başlatıldı.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Karadeniz, okuma-yazma kursiyerlerini ağırladı Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz, belediye bünyesinde düzenlenen okuma-yazma eğitimi kursiyerleriyle bir araya geldi. Gaziosmanpaşa Belediyesi Bilgi Evleri tarafından ilçedeki okuryazarlık oranını artırmak ve vatandaşların kişisel gelişime katkı sunmak için düzenlenen okuma-yazma kursları yoğun ilgiyle devam ediyor. Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz, düzenlenen kahvaltılı programda kursiyerlerle bir araya geldi. Su Kemeri Sosyal Tesisi’nde düzenlenen programa, Başkan Vekili Karadeniz’in yanı sıra Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden, kurumda görev yapan eğitmenler ve 120 kadın kursiyer katıldı. "Emeği, kararlılığı ve güçlü kadını ifade eden bir tabloyu görüyoruz" Programda konuşan Karadeniz, "Bugün, burada sadece bir kurs sürecini değil emeği, kararlılığı ve güçlü kadını ifade eden bir tabloyu bir arada gördüğümüzü ifade etmek isterim. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizde okuma-yazma konusunda çok önemli projeler hayata geçirildi. Kurslardan ücretsiz ders kitaplarına, eğitime erişimin kolaylaşmasından yetişkinlere yönelik yaygın eğitim politikalarına kadar bu süreç desteklendi. Kendinize kattıklarınız için, gösterdiğiniz gayret için Gaziosmanpaşa adına sizlere teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun" dedi.