KÜLTÜR SANAT - 06 Aralık 2023 Çarşamba 10:47

KidZania, 2024’ü keyifli aktivitelerle karşılamaya hazırlanıyor

A
A
A
KidZania, 2024’ü keyifli aktivitelerle karşılamaya hazırlanıyor

Çocuklar Ülkesi KidZania İstanbul, her yıl olduğu gibi bu sene de ışıl ışıl sokakları, birbirinden renkli ve keyifli aktiviteleriyle yeni yılı karşılamaya hazır. Çocuklar Ülkesi, aralık ayı boyunca hafta sonu düzenlenecek çekilişlerle ziyaretçilerini sürpriz hediyelerle buluşturacak.


KidZania İstanbul, tüm sene boyunca ziyaretçilerine, onları eğlenceli etkinliklerle buluşturarak eğlenerek öğrenme deneyimi sundu. Şimdi, 2023’ün sona erdiği bu özel dönemde Çocuklar Ülkesi, yılı neşeyle uğurlamak ve 2024’e muhteşem bir başlangıç yapmak için aralık ayı boyunca birbirinden özel sürprizler hazırladı.


Yapılacak etkinlikler şöyle açıklandı:


Ziyaretçileri çeşitli sürprizler bekliyor


Aralık ayı boyunca Çocuklar Ülkesi ziyaretçileri, yapılacak muhteşem çekilişlerle hediye kazanma fırsatı bulacak. Çekilişler, her cumartesi ve pazar günü, saat 14.00’te başlayacak olan sokak eğlenceleri öncesinde KidZania karakterleri Urbano, Vita, Beebop ve Chika’nın katılımıyla yapılacak. Şehir meydanında gerçekleşecek çekilişlerde kazananlar, Çocuklar Ülkesi girişlerinin de dahil olduğu birbirinden özel hediyelerin sahibi olacak.


Dolu dolu sınırsız eğlence


Aralık ayının her gününü yılbaşı coşkusuyla dolduran Çocuklar Ülkesi, bu heyecanlı dönemde ziyaretçilerini renkli etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Enstrüman eşliğinde yeni yıl şarkıları, çevre bilinci kazandıran geri dönüşüm atölyesi, heykel oyunu, üfleyen balon oyunu ve sandalye kapmaca gibi etkinliklerle yeni yıl coşkusu ziyaretçileri bekliyor.


Işıltılı yılbaşı süslemeleri


Çocuklar Ülkesi, yılbaşı ağacı ve yeni yıl süslemeleriyle de ziyaretçilerine görkemli bir atmosfer vaat ediyor. Şehrin ışıl ışıl sokakları, neşeli maskotlar ve yılbaşı ruhuyla dolu atmosferde, yeni yıl coşkusu yaşanacak.



KidZania, 2024’ü keyifli aktivitelerle karşılamaya hazırlanıyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Isınmak için arabaya girdi araç yanınca feci şekilde can verdi Kağıthane’de ısınmak için tamirhanenin önünde tamir için otomobile giren evsiz şahıs, otomobilde çıkan yangın sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. Olay 03.00 sıralarında Kağıthane Seyrantepe Mahallesi Çavdar Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre sokakta yaşayan evsiz bir kişi soğuk havada ısınmak için tamirhane önünde tamir edilmesi için bırakılan otomobilin kırık camından içeri girdi. Bir süre sonra araçta henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu bilincini kaybeden şahıs yanan otomobilin içinde feci şekilde hayatını kaybettiği öğrenildi. Yangını gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye sevk edildi. Yangını söndüren itfaiye otomobilin içindeki cansız bedeni görünce polis ekiplerine haber verdi. Yanan aracın olduğu yere çok sayıda polis, sağlık ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Yanan otomobilin sahibi ve tamirhanede çalışan tamirci çağrıldı. Olay yerinde alınan ilk ifadelere göre otomobilin 1 aydan fazla süredir tamirhanede beklediği, camının kırık olduğu öğrenildi. Isınmak için araca girdi yanarak hayatını kaybetti Olay yeri inceleme ekipleri yangının neden çıktığını ve hayatını kaybeden sokakta yaşayan kişinin hayatını neden kaybettiği üzerine incelemede bulundu. Yapılan ilk incelemelerin ardından hayatını kaybeden şahsın bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otomobilin içinde cenin pozisyonunda bulunan evsiz şahsın civarda sokakta yaşadığı ısınmak için daha önce başka arabaların da içine girdiği öğrenilirken yanan aracın içine de soğuk havadan korunmak için girdiği tahmin ediliyor. Yetkililer hem yangın hem de hayatını kaybeden şahıs için inceleme başlattı.