ASAYİŞ - 28 Nisan 2025 Pazartesi 21:29

Küçükçekmece’de park halindeki araç alev alev yandı

A
A
A
Küçükçekmece’de park halindeki araç alev alev yandı

İstanbul Küçükçekmece’de boş arazide park halindeki araç alev alev yandı. Kullanılamaz hale gelen aracın alevler içinde kaldığı anlar kameraya yansıdı.


Olay, akşam saatlerinde Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Huzur Caddesi üzerindeki boş arazide meydana geldi. İddiaya göre, boş arazide park halindeki 34 NDB 86 plakalı hafif ticari araç bilinmeyen bir nedenle alevli şekilde yanmaya başladı. Alevler giderek büyürken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Alev alev yanan araç, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Araç kullanılamaz hale gelirken, yangında aracın yanında bulunan park halindeki 34 YNA 41 plakalı tır da zarar gördü.


Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. Aracın alev alev yandığı anları ise çevredeki vatandaşlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntüledi.



Küçükçekmece’de park halindeki araç alev alev yandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Antalya’da hortum dehşeti: Evlerin çatısı uçtu, ağaçları kökünden söktü, otomobil ters döndü Antalya’nın Manavgat ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan hortum, Karacalar ve Sülek Mahallelerinde seralarda ve evlerde büyük hasara yol açarken, hortumun havaya savurup ters döndürdüğü otomobil bir kişinin yaralanmasına sebep oldu. Manavgat-Akseki yol ayrımından başlayarak D-400 Karayolunun üst kısmında etkili olan hortum Karacalar ve Sülek Mahallelerinde çok sayıda serayı yerle bir ederken, büyük bölümü Sülek Mahallesi’nde olmak üzere 5-6 tane evin çatısını uçurdu. Geçtiği güzergahta ağaçları kökünden söken hortum, Sülek Mahallesi’nde evin önünde park halindeki FİAT marka otomobili yaklaşık 4 metre savurup traktörün üzerine fırlattı. Otomobilin savrulması sırasında yakında bulunan 20 yaşındaki Sude Kiraz yaralandı. Yaralı, 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. İhbar üzerine Sülek Mahallesi’ne Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi, AFAD ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakolu’na bağlı ekipler sevk edildi. Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Sülek ve Karacalar Mahallelerinde incelemelerde bulundu. Evlerinin çatısı uçan, aracı zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Metin, bazı seraları gezerek zarar durumu hakkında bilgi aldı. "Hayvan ahırlarının duvarları yıkıldı" Sülek Mahalle Muhtarı Ercan Mutlu, köylerinde zararın büyük olduğunu belirterek "Ne olduğunu anlayamadık. Dışarı çıktığımızda uçan çatıları, yıkılan ağaçları ve ters dönen aracı gördük. Hayvan ahırlarının duvarları yıkıldı. Hayvanlar sağlam kalan ahırlara aktarıldı" dedi. "Çok sayıda sera zarar gördü" Karacalar Muhtarı Şevket Kaplan ise hortumun Akseki yol ayrımından köylerine doğru geldiğini belirterek "Evimde otururken bir uğultuyla dışarı çıktım ve sesin hızla uzaklaştığını duydum. Köy içerisinde bazı evlerin çatısı uçtu. Aşağıda çok sayıda sera zarar gördü" dedi.