ASAYİŞ - 15 Aralık 2011 Perşembe 17:12

40 SANİYEDE 50 BİN TL`LİK SOYGUN

A
A
A
40 SANİYEDE 50 BİN TL`LİK SOYGUN

İzmir ve Manisa’da üç kuyumcuyu soyan hırsızlar, güvenlik kamerası görüntüleri sayesinde yakalandı. Hırsızların girdikleri kuyumcularda toplam 40 saniyede 50 bin TL değerinde ziynet eşyasını çalarak kaçtıkları ortaya çıktı.
İzmir’in Gaziemir ve Çiğli ilçelerinde kapıyı zorlayarak kuyumcu dükkanlarına giren 2 zanlının hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde eşkallerini gizlemek adına özel bir girişimde bulunmadan kapıları zorlayarak dükkana giren iki zanlı, kameralara aldırış etmeden 40 saniyede 50 bin TL değerindeki ziynet eşyasını çalarak kaçıyor. Olayla ilgili soruşturma başlatan İzmir Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden yola
çıkarak eşkali tespit edilen Selçuk B. (31) ve Murat E. (34) adlı zanlıların Manisa’da ikamet ettiklerini tespit etti. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçen İzmir polisi, Manisa’da da bir kuyumcunun aynı kişiler tarafından soyulduğunu belirledi. Çaldıkları altınlarla birlikte gözaltına alınan 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Önce duvarı yıktı sonra otomobilin üzerine devrildi: 2 yaralı Aydın’ın Efeler ilçesinde şiddetli yağmur ve rüzgarın etkisi ile bir ağaç cami bahçesinin duvarını yıkarak seyir halindeki bir otomobilin üzerine devrildi. Araçta bulunan 2 kişi yaralandı. Olay, Köprülü-Veysipaşa Mahallesi Çankaya Caddesi üzerinde saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerindeki Çilingiroğlu Camii’nin bahçesinde bulunan ağaçlardan biri şiddetli yağmur ve rüzgarın etkisi ile önce cami duvarını yıktı daha sonra da seyir halindeki 09 EP 809 plakalı otomobilinin üzerine büyük bir gürültü ile devrildi. Olayda otomobilde bulunan 2 kişi sıkışarak yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ağacın altında kalan araç içerisindeki 2 kişiyi bulundukları yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri tarafından da ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yol trafiğe kapandı Maddi hasar oluşan araç çekici marifeti ile olay yerinden kaldırılırken, Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri de ağacın kaldırılarak kapanan yolun tekrar trafiğe açılması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
İstanbul Serkan Özbalta: "Fenerbahçe’nin olduğu lige yükselebilmek için ciddi şekilde hazırlanıyoruz" Erzurumspor FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Fenerbahçe maçından kazanımlarla döndüklerini belirterek, "Genç çocukların oyunuyla verdiği keyifle dönüyoruz. Ligde 2. sıradayız, hedefler büyüdü. Fenerbahçe’nin olduğu lig yükselebilmek için ciddi şekilde hazırlanıyoruz" dedi. Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. hafta maçında Fenerbahçe’ye konuk olan Erzurumspor FK müsabakadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Erzurumspor FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, "Fenerbahçe için doğru transferlerle giden bir süreç var. Dün de kariyeri ve kişiliğiyle iyi bir transfer yaptılar. Namağlup gidiyorlar ligde. Taraftarlar şampiyonluk istiyor. Dünkü transferin bugünkü maç için taraftarı heyecanlandırdığını gördük. Bu da bizim için talihsizlik oldu diyebilirim. Güzel bir zemin, çiseleyen bir hava, güzel bir akşam vardı. Özellikle ilk yarıda iyi futbol oynadık. Yeni geldiğinde savunmadan pasla, yeri geldiğinde ön taraftaki bloğu topla buluşturarak rakip sahaya geçmeye çalıştık. Bu maçlarda erken gol biraz durumu değiştirebiliyor. Belki 55, 60. dakikada golü bulsaydık, hamleleri daha sonra yapabilirlerdi. 24-25 oyuncuyu aynı seviyede tutmak istiyoruz. Bugün genç oyuncular ve biraz tecrübeli isimlerle temiz oynamaya çalıştık. Buradan kazanımlarla dönüyoruz. Genç çocukların oyunuyla verdiği keyifle dönüyoruz. Ligde 2. sıradayız, hedefler büyüdü, pazartesi günü Sakaryaspor’la deplasmanda oynayacağız. Fenerbahçe’nin olduğu lig yükselebilmek için ciddi şekilde hazırlanıyoruz" ifadelerini kullandı.