EĞİTİM - 19 Mayıs 2020 Salı 15:13

TED İzmir Kolejinden "Eğitimin Geleceğine Destek" indirimi

A
A
A
TED İzmir Kolejinden "Eğitimin Geleceğine Destek" indirimi

Türk Eğitim Derneği (TED) İzmir Koleji, korona virüsü sürecinde yaşanan zorlu ekonomik süreçleri göz önünde bulundurarak, "Eğitimin Geleceğine Destek" indirim kampanyası başlattıklarını duyurdu.

Türk Eğitim Derneği (TED) İzmir Koleji, korona virüsü sürecinde yaşanan zorlu ekonomik süreçleri göz önünde bulundurarak, "Eğitimin Geleceğine Destek" indirim kampanyası başlattıklarını duyurdu.


Türk Eğitim Derneği (TED) İzmir Koleji, korona virüsü salgını nedeniyle zorlu ekonomik süreçleri dikkate alarak indirim kampanyası başlattıklarını duyurdu. 30 Haziran’a kadar devam edecek "Eğitimin Geleceğine Destek" indirim kampanyası kapsamında; yeni dönem ilan edilen kayıt ücretleri üzerinden eğitim-öğretim ücretinde yüzde 25 indirim, peşin ödeme yapmak isteyen veli ve veli adayları için de artı yüzde 5 indirim uygulanacak.


TED İzmir Koleji Kurucu Temsilcisi Açalya Öralay, "Süreci velilerimiz adına kolaylaştırmak, Türkiye’nin geleceği olan çocuklarımıza ve ülkemize borcumuzdur" dedi.


Açalya Öralay, şöyle devam etti:


"Dünyamız ve ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor. Bu süreci velilerimiz adına kolaylaştırmak, bizim Türkiye’nin geleceği olan çocuklarımıza ve ülkemize borcumuzdur. Öğrencilerimizin hiçbir mağduriyet yaşamadan TED’li olarak okullarından mezun olmalarını ve daha nice çocuğumuzu TED kültürü, misyonu ve vizyonu ile yetiştirmeyi hayal ediyoruz. Bu sürece destek olmak için; 30 Haziran’a kadar devam edecek ’Eğitimin Geleceğine Destek’ indirim kampanyamızı başlattık. Kampanya kapsamında yeni dönem ilan edilen kayıt ücretlerimiz üzerinden eğitim-öğretim ücretimizde yüzde 25 indirim, peşin ödeme yapmak isteyen veli ve veli adaylarımız için de artı yüzde 5 indirim uygulanacak. Bu zor günleri hep birlikte aşacağımıza inanıyor, sağlıklı günlerde yeniden buluşmayı umut ediyoruz."

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Gönülleri ısıtan yakacak desteği Kocaeli’de yakacak desteği ödemeleri başlarken, ailelere kasım-nisan ayları arasında toplam 6 bin TL verilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kış mevsiminin etkisini artırmasıyla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşların ısınma giderlerine katkı sağlamak amacıyla yakacak desteği ödemelerine başladı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla yürütülen destek kapsamında, düzenli gıda yardımı alan ailelere kasım-nisan ayları arasında aylık bin TL, toplamda 6 bin TL yakacak desteği sağlanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın talimatları doğrultusunda yürütülen yakacak desteği, ihtiyaç sahibi vatandaşların 41 Su Nakit Kartlarına yatırılıyor. Destek programı kapsamında ilk ödeme kasım ayı için hak sahiplerinin kartlarına aktarılırken, ödemeler nisan ayına kadar 6 ay boyunca düzenli olarak devam edecek. Aylık bin TL destek veriliyor Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmayla, Kocaeli genelinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin kış aylarında yaşayabileceği ısınma sorunlarının önüne geçilmesi hedefleniyor. Sağlanan yakacak desteğiyle vatandaşların kış mevsimini daha güvenli ve sağlıklı şartlarda geçirmesi amaçlanıyor. Yakacak desteğinden yararlanmak isteyen vatandaşların başvuruları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası aracılığıyla alınıyor. Başvurular, uzman ekipler tarafından yapılan sosyal incelemelerin ardından değerlendiriliyor. Yardımın türü ve kapsamı ise Sosyal Yardımları Değerlendirme Kurulu tarafından karara bağlanıyor.