MAGAZİN - 27 Nisan 2023 Perşembe 23:50

İzmir’de İbrahim Tatlıses’in de oturduğu site yandı

A
A
A
İzmir’de İbrahim Tatlıses’in de oturduğu site yandı

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in İzmir’in Narlıdere ilçesinde oturduğu site alevlere teslim oldu.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in İzmir’in Narlıdere ilçesinde oturduğu site alevlere teslim oldu. Büyük yangın esnasında evde olmadığı öğrenilen Tatlıses, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.



İzmir’in Narlıdere ilçesinde bulunan ünlü site Folkart, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında alevlere teslim oldu. Sitenin neredeyse tamamının yandığı büyük yangında kentteki bütün birimlerden ekipler seferber olurken, yangında çıkan dumanlar kentin birçok noktasından görüldü. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in oturduğu sitede bulunan dairede yangında alevlere teslim olurken, Tatlıses’in yangın esnasında evde olmadığı öğrenildi.



"Gelen mala gelsin"


Yangında evde olmadığını sosyal medya adresinden açıklayan İbrahim Tatlıses, "Folkart’ta oturan bütün komşularıma geçmiş olsun, iki gün önce geliyordum İzmir’e uçaklarda yer yok diye gelemedim. Herkese geçmiş olsun. İnşallah can kaybı olmaz. Gelen mala gelsin" sözlerine yer verdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ağrı Kar ve tipi nedeniyle Tendürek’te yolda kalanlara Kızılay yardım ulaştırdı Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi ile Van’ın Çaldıran ilçesini birbirine bağlayan yüksek rakımlı Tendürek Geçidi’nde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi, ulaşımı durma noktasına getirdi. Geçidin 2 bin 400 rakımlı Somkaya köyü mevkisinde çok sayıda ağır tonajlı araç yolda mahsur kalırken, Türk Kızılay Doğubayazıt Şubesi ekipleri bölgeye giderek sürücülere kumanya dağıttı. Bölgede gün boyunca aralıklarla etkisini gösteren kar yağışı, gece saatlerinde şiddetini artırarak tipiye dönüştü. Görüş mesafesinin yer yer birkaç metreye kadar düştüğü Tendürek Geçidi’nde ilerleyemeyen tırlar ve kamyonlar yol kenarında beklemek zorunda kaldı. Zorlu hava şartları nedeniyle sürücüler saatlerce araçlarında mahsur kaldı. Doğubayazıt Kaymakamlığı koordinesinde harekete geçen Türk Kızılay Doğubayazıt Şubesi ekipleri, olumsuz hava şartlarına rağmen bölgeye ulaşarak mahsur kalan sürücülere sıcak kumanya ikramında bulundu. Soğuk hava ve uzun bekleyiş nedeniyle zor anlar yaşayan sürücüler, yapılan yardımlarla bir nebze olsun rahatladı. Kızılay ekipleri, bölgede mahsur kalan bir vatandaşı da güvenli alana tahliye ederek kurtardı. Yardımlar sırasında sürücülerin temel ihtiyaçları karşılanırken, sağlık durumu yakından takip edildi. Jandarma ekipleri bölgede çalışmalarını sürdürürken, karla mücadele ekipleri de yolu yeniden ulaşıma açmak için yoğun mesai harcıyor. Edinilen bilgilere göre, hava şartlarının zaman zaman daha da ağırlaşabileceği Tendürek Geçidi’nde sürücülerin dikkatli olmaları ve zorunlu olmadıkça yola çıkmamaları istendi.