SPOR - 23 Kasım 2025 Pazar 17:58

Selçuk İnan: "Burası zor bir deplasman"

A
A
A
Selçuk İnan: "Burası zor bir deplasman"

Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, Göztepe karşılaşmasının ardından kazanmaya yakın taraf olduklarını ifade ederek, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Göztepe gerçekten güçlü bir takım. Burası çok zor bir deplasman" dedi.


Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında Kocaelispor, deplasmanda Göztepe ile golsüz berabere kaldı. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, açıklamalarda bulundu. Zor bir maç olacağını bildiklerini söyleyen İnan, "Göztepe gerçekten güçlü bir takım. Burası çok zor bir deplasman. Oyuncularımız da bunu biliyor. Buna göre hazırlandık. Ama oyuncularım gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Bugün kazanmaya daha yakın taraf bizdik diyebilirim. Neredeyse bütün istatistiklerde böylesi bir deplasmanda çok kolay değil. O yüzden oyuncularımı canı gönülden tebrik ediyorum. Kazanamadık ama bir puan kazandık diyebilirim. Mücadeleden ötürü oyuncularımla gurur duyuyorum" diye konuştu.



"Oyuncularımızı hazır tutmaya çalışıyoruz"


Oyuncularını çok iyi tanıdığını söyleyen İnan, "Ahmet Oğuz maçta hangi pozisyonda oynarsa oynasın elinden gelenin en iyisini yapıyor. Çok iyi bir maç çıkaracağını düşünüyordum. Ona yardım etmeye çalışıyorum. Birçok oyuncumuzun bu maçta iyi performans vereceğini hayal ediyordum. Çünkü Göztepe’ye çok çalışıyorum. Rakiplerimizi çok seyrediyorum. İyi bir analiz ekibimiz var. Her maça farklı şekilde hazırlanıyoruz. Farklı stratejiler uygulamaya çalışıyoruz. Ama bunları düşünürken de elimizdeki bütün oyuncuları da hazır tutmaya çalışıyoruz. Bu yüzden kendimi şanslı hissediyorum çünkü oyuncularımız sizin de söylediğiniz gibi geçen hafta çok önemli bir galibiyet aldı. Bu maçta da eksiklerimiz vardı. Onlara doğru bir şekilde anlatmaya çalışıyorum bunu. Çünkü gerçekten biz bir takımız. Herkes çalışıyor. Herkes mücadele ediyor. Herkes formayı hak ediyor. Ama en nihayetinde karar verici biziz. Ben takıma yardım etmeye çalışıyorum. Tabii ki bireysel bütün oyuncuların yanında olmaya çalışıyorum. Onların gelişimine çok fazla zaman harcıyorum. Sahaya doğru stratejiyle maça çıkmak o da bizim işimiz. Serdar Dursun’un önemli bir sakatlığı bulunmuyor gibi yarın netlik kazanacak" ifadelerini kullandı.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tekirdağ Canlı yayında tuzak: 70 milyon TL’lik şantaj ağı çökertildi Tekirdağ merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda, canlı yayın uygulaması üzerinden kurulan şantaj ağı deşifre edilerek 11 şüpheli tutuklandı. Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen planlı çalışma kapsamında, TANGO isimli canlı yayın uygulaması üzerinden kurulan sistem ortaya çıkarıldı. Yapılan incelemelerde, kadın şüphelilerin müstehcen içerikli canlı yayınlar açtığı, yayını izleyen erkek şahısların "VIP oda" adı altında birebir görüntülü görüşmelere yönlendirildiği belirlendi. Görüntülerle tehdit etmişler Bu görüşmeler sırasında elde edilen cinsel içerikli görüntülerin kayıt altına alındığı, daha sonra farklı kişiler tarafından mağdurların yakınlarına gönderileceği tehdidiyle şantaj yapıldığı ve bu yöntemle para temin edildiği tespit edildi. Şüphelilerin hesapları üzerinde yapılan incelemelerde, 9 aylık süreçte yaklaşık 70 milyon TL işlem hacmine ulaşıldığı ve elde edilen paranın kripto varlık piyasalarına aktarıldığı ortaya konuldu. Mega şehirlerde operasyon Nitelikli dolandırıcılık ve şantaj suçlarını örgütlü şekilde gerçekleştirdiği değerlendirilen şüphelilere yönelik Tekirdağ merkezli İstanbul, Ankara, İzmir ve Kocaeli illerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 9’u kadın olmak üzere toplam 16 şüpheli yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilirken, çok sayıda dijital materyale el konuldu. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5’i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 11 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.