ASAYİŞ - 27 Şubat 2012 Pazartesi 14:04

TEDAVİDEN UMUDUNU KESEN HASTA İNTİHAR ETTİ

A
A
A
TEDAVİDEN UMUDUNU KESEN HASTA İNTİHAR ETTİ

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde kanser tedavisi gören yaşlı adam, kendini iple balkon korkuluk demirine asarak intihar etti.
Olay, Yunus Emre Mahallesi Yeşilcami Sokak’taki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, bir süredir kanser tedavisi gören ve kızlarıyla birlikte yaşayan M.Ş. (71), gece geç saatlerde balkonun korkuluk demirine bağladığı iple intihar etti. Tedavi gördüğü kanser hastalığından kurtuluş umudu kalmadığı için intihar ettiği öne sürülen M.Ş.’nin cesedi, komşuları tarafından fark edildi. Durumun hemen polise bildirilmesinin ardından olay yerine gelen ekipler, çevrede araştırma yaptı. M.Ş.’nin cansız bedeni,
olay yeri inceleme polisi ve cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Elbistan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çorum Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi. Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi. Taraftarlar duygularını paylaştı Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, "Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir" dedi. Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, "Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum" diye konuştu. Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, "Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler" şeklinde konuştu.